lostyazilim

Clickbank Hakkında

9 Mesajlar 1.322 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ozgur5001 ozgur5001 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ö** U**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 44 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar, clickbanla uğraşanlarınız varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Gerçekten minnettar kalırım, bu konuda her türlü ortaklığa da hazırım, yabancı forumlara bakıyorum(çat pat ingilizcemle) insanlar çok güzel paralar kazanıyor. Biz neden kazanamayalım.
Clickbank vb affiliate sistemlere ilgisi olanlar lütfen yazsın.

wmaraci
reklam

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Hiç kullanmadım ancak sistem hakkında detaylı bilgisi olan var ise ileri seviye bir ingilizce ile destek/ortak olabilirim.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 16.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ö** U**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 44 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Hiç kullanmadım ancak sistem hakkında detaylı bilgisi olan var ise ileri seviye bir ingilizce ile destek/ortak olabilirim.

çok güzel... öncelikle clickbank hakkında bir araştırma yap arkadaşım, ben aylardır araştırıyorum, ama şimdi ben ne desem boş. Sistem satış ortaklığı sistemi, satış ortağı olduğun ürünlerden %50-60 komisyon kazanıyorsun, bütün ürünler dijital(e book, yazılım). E bay, amazon, avangate gibi fiziksel ürünlerin ortağı olacağın dev firmalarda var, ama kazançları çok düşük. Ayrıyeten clickbank satış ortaklığı sektöründe dünya bazında ilk beşin içinde.. İngilizcen olması çok büyük avantaj, istersen biraz araştır, sonrasında ben her türlü ortaklığa varım...

Ek Olarak: bu arada sormak istediğin her soruya burada karşılık verebilirim, istersen pm de atabilirsin.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam daha önce de yazmıştım da tekrar yazmiyim. Ama eğer cidden azimliyseniz ben yardımcı olurum. Şu finaller bitsin kafam da var bir kaç proje. Detaylı görüşebiliriz isterseniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ö** U**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 44 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

Hocam daha önce de yazmıştım da tekrar yazmiyim. Ama eğer cidden azimliyseniz ben yardımcı olurum. Şu finaller bitsin kafam da var bir kaç proje. Detaylı görüşebiliriz isterseniz.

teşekkür ederim, ne zaman isterseniz çalışmaya hazırım, birlikten kuvvet doğar

armoni armoni WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek teknik ressam
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
iyi derecede ingilizce ve seo biliyorsanız makale yazma yeteneğiniz varsa ve sabırlıysanız ayda 10bin tl kazanmanız içten bile değil.ben kazanamadım yakın çevremde kazanan kişinin ilk çekini ve banka hesabını gördüm.

basymgroup basymgroup Parabol Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 871
  • Beğeniler 70 / 257
  • Ticaret 10, (%100)
ingilizceyi iyi bilen ve seo uyumlu ingilizce makale yazabilen kişiler için çok iyi bir gelir kazanabileceğiniz platformdur kendileri. arkadaş da demiş ayda 10binler kazananlar var ama ülkemizde çok az. yerli olarak xticaret ve benzerleri vardır fakat milyarlar kaldıramazsın yüz tl al ayda iyidir. çünkü ülkemizde halk gözünde maalesef internetten alışveriş ve reklam konusunda hala büyük sıkıntı var. Google adwords ile reklam yapamazsın anında yersin banı. o yüzden niş site açacaksın ama satacağın malın orijinal sitesine on çekecek site yapacaksın seoya uygun.
Başarılar dilerim.

reviewstalk reviewstalk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad I** B**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

clickbank ile ilgilenen varmı? kurduğum bikaç site var güzel paralarda kazandım yanlız kopya içerik aldığım sitelerden rahat bırakmadılar sitemdeki içerikleri silmek durumunda kaldım spama düşmemek için şikayet etselerdi spama düşecektim domain hostingden ve site geri sıralarda olcaktı bi işe yaramayacaktı. İngilizce olmadığından dolayı kopya içerik aldım bu işi yapan site adreslerinden onlarda tahminimce copyspace buldular sitemin adresini :) şuan satışta yapamıyorum özgün içerik gerekiyor bu işi yapabilmek için günlük 1000 doların üzerinde kazanan kişilerin hesabını gördüm.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
İleri seviyede ingilizcem var, eğer konuya hakim ve platformu kullanmayı bilen bir arkadaşımız var ise ortaklık teklifim var, bilgilendirme sonrası dilediği gibi çalışmaya başlayabiliriz.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al