carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
merhaba, yaklaşık 4 aydır bu sektördeyim 1 ay önce domain değişikliğine gittim. gayet güncel ve ilgi alakayla beraber gecemi gündüzüme katarak ufak da olsa bi şeyler ekleyerek sitemi geliştirdim ancak hitler hiç iç açıcı değil. 300-400 bandında ilerliyor. forumdan bazı arkadaşlara bakıyorum 1 ayda 2-3 k yapmış anlatıyorlar. sorun bende mi acaba? yanlış bir şeyler mi yapıyorum?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sektörün nedir? Siten kimlere hitap ediyor? Site legal mi? Altyapı Wordpress mi? İçerik sayısı nedir? Son Alexa sırası nedir?
Bunları cevaplarsanız yardımcı olmaya çalışrım
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Doğru anahtar kelimeler ile oluşturun başlıkları. Rekabetin yoğun olduğu kelimeler yerine, sitenizle ilgili ama daha az rekabet olan kelimeler mesela... Bir de sosyal imleme sitelerine imleme yapın. Sosyal medya hesaplarınız varsa oralardan paylaşım yapın. Site içeriklerini yeterince güncel tutmaya çalışın. Eğer sitenin yorum özelliği varsa arkadaşlarınıza bir süre zorla yorum yaptırın.
Gerekirse bir süre reklam vs eklemeyin, sitenize gelen kullanıcıların memnun olması ve tekrar gelmesi için çaba harcayın.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Birden çıkan birden düşer :) teker teker çık boşver sen kaliteli içerikler sunduğuna inanıyosan zaten zamanla ziyaretci gözünde olumlu bir site olarak gözükeceksin bence ihtiyacın olan bir 3-4 ay daha sonra 2-3 k hitlere ulaşırsın :) sabır sabır diyorum hocam pes etmeyin :)
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum sitene baktım, aklıma ilk gelen şey "yine mi film sitesi oldu"
Misal senin eklediğin bi filmden hemen hemen 100'e yakın sitede daha var. Herkesin kafasında oyun ve film sitelerinden kolay hit alınır mantığı var. Ancak bu biraz eskidi kaldı gibi.
Tema çok iyi, sanırı en iyi film teması zaten, onda sorun yok.
Anahtar kelimeleri biraz daha doğru seçmen gerekiyor. Atıyorum bir film ekleyeceksin sitene: "Avatar"
Google'da armaya başlarken arama önerileri çıkıyor. O önerileri dikkate alarak anahtar kelimeni yap. Yani en çok ne aranıyorsa ona göre.