Karargaht adlı üyeden alıntı

Sektörün nedir? Siten kimlere hitap ediyor? Site legal mi? Altyapı Wordpress mi? İçerik sayısı nedir? Son Alexa sırası nedir?

Bunları cevaplarsanız yardımcı olmaya çalışrım


merhaba, imzamdaki site için konuşuyorum;

alexa tr 6 global 700k 16bin index 730 film ekli. 29 nisandan bu yana düştü bu alexa rakamlarına altyapı php

Ek Olarak:

Karikatürname adlı üyeden alıntı

Doğru anahtar kelimeler ile oluşturun başlıkları. Rekabetin yoğun olduğu kelimeler yerine, sitenizle ilgili ama daha az rekabet olan kelimeler mesela... Bir de sosyal imleme sitelerine imleme yapın. Sosyal medya hesaplarınız varsa oralardan paylaşım yapın. Site içeriklerini yeterince güncel tutmaya çalışın. Eğer sitenin yorum özelliği varsa arkadaşlarınıza bir süre zorla yorum yaptırın.
Gerekirse bir süre reklam vs eklemeyin, sitenize gelen kullanıcıların memnun olması ve tekrar gelmesi için çaba harcayın.


emin olun dediklerinizi harfiyen yapıyorum ama yinede tatmin edici bir artış olmuyor. hiç kod bilgim olmadığı halde h1 h2 taglarını ufak düzenlemeleri kendi başıma zaman zaman buradan arkadaşların yardımı ile yapıyorum. tek amacım sadık kullanıcı ve kaliteli bir site olmak. millete bakıyorum fragmanı koyuyorlar hepsi 1. sıralarda ben aldatmadan bekletmeden içeriği koyuyorum gelen giden yok çok acayip.