Hadsbecs adlı üyeden alıntı

reklam.tlde yapamadıgınız reklamcılık ve onlarca insanın emeğini çalıp üstüne yeni projelerle daha fazla kazanmaya çalışmanız yayıncıyı çalıştırıp emeğini vermemeniz birde üstüne firmayım demeniz çok ilginç..

İnsanlara kazançlarını ödediğimiz 4 yıldır bariz bir şey.

Link.TL ve Link.im'de haksız kazanç (hile) elde edenler dışında şimdiye kadar binlerce kişi ödeme aldı.

Reklam.TL ortaklığımız bitmiş olup bizim için kötü bir tecrübe olmuştur. Fakat amaç hiçbir zaman birilerini dolandırmak vs değildi. Dolandırmadıkta zaten. Sadece birkaç kişinin reklamveren sebebi ile ödemesi yapılamadı. Bu noktada ödeme alan kişilere nazaran bizi karalamak için sizin gibiler elinden geleni yapsın.

Link.TL dediğimiz zaman güven noktasında bilen biliyor.

Size iyi günler.

Ek Olarak:

koz4 adlı üyeden alıntı

Hocam ben kısalttım ve eklediğim zaman sadece sizin reklam açılıyor site açılmıyorve ayrıca kısallığım linki mobilden girince kopyalama yapamıyorum mobil yönden hatalar var herhalde yoksa benim yalnış yapıyorum linki ekleyip kısalt diyorum o kadar

Sorununuzu tam olarak anlayamadım. Site açılmayacak zaten. Reklam sayfası çıkacak link kısalttığınızda. Sonrasında alt kısımda reklamı geç (devam) butonu görünür ve ona tıklayıncada captcha sonrasında asıl kısalttığınız url adresine yönlendirilisiniz.

Mobilde sorunsuzca çalışmaktadır.