-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
carpediem adlı üyeden alıntı
hocam birazcık gözle görülür hit artışı olsa aklımda bir sürü şey var borç harç bulup siteye yatıracağım ama site hiç umut vermiyor anlam veremiyorum buna. hele forumda 1 ayda 2 ayda 1-2 k hite ulaşanlar var ki iyice sorun bende kıvamına geldim:) daha dizi sitesi açacaktım, farklı yeni şeyler yapmayı planlıyordum ama gel gör ki ortada hit yok:)
Dizi sitesi açmak yerine yabancı dizileri ekleyebilirsin bence sitene dizler adılı bir kategoride :) denemelisin :) çok popülerlerden değilde daha az popülerden eklemeye başlarsan daha başarılı olabilirsin :) heryerde olmayan belgesel çizgifilm vs. eklemen de avantajın olur :) ayrıca içerikte anahtar kelime kullanabiliyorsan kullanmalısın :)
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
sadrazam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Anahtar kelimede bitiyor hocam olay. Farklı başlıklar atmaya çalışın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hocam 3-4 aylık bir site için hakikaten kötüymüş durumunuz. Ben film sitesi sahibiyim sektöre ilk girişim hiçbir tecrübem yoktu bu film sektörü hakkında fakat 1.5 ay oldu günlük tekilim 5-7k tekil arası dolaşıyor çoğul hitimiz de bunun kat be katı. Bir şeyleri yanlış yaptığınız kesin. Harcama yaptınız mı hiç şu ana kadar?