NK1864 adlı üyeden alıntı

Kendi çocuğunuzun başından aşağıya sıfatı müdür olan bir öküzün pavyonda konsomatriste para fırlatır gibi para fırlatması düşüncesi o kadar da kötü değil diye yorumlanabiliyorsa adam az bile yapıyor demek ki. Zaten onu abartma bunu abartma derken memleket de iyice zıvanadan çıktı. Karaman'da değil de Doğu'da birine yapsa okulu basıp adama naparlardı kimbilir.

:) biraz sakin ol bu sinir nedir böyle ?

Abartılacak kadar derken adamı taşlayıp dövecek yakacak ortalığı karıştıracak kadar büyük bir olay değil anlamında söylemiştim. Yoksa mantıkı tarafı olmadığını zaten yazdım. Yozlaşa yozlaşa ülke çöpe döndü bende farklı fikirde değilim zaten. Abartılmaması gerektiğine de şöyle örnek verebilirim.

Ben müzisyenim, anadoluyu da iyi biliyorum, çalışma ortamımda genelde düğün salonu yada içkisiz türkü evleri gibi pavyon ortamından çok uzak yerler,başarılı oldu diye sanatçıya da yada gelinle damada da böyle para ile beğeni gösterirler. İlla tutup da pavyon kadınına yapılan muamele diye olaya ambargo koymak mantıklı değil. Adam tutup gelinle damada para atarken pavyon kadını muamelesi mi yapmış oluyor ?

Müdür ayarı kaçırmış saçma sapan birşeyler yapmış tamam da direk olayı pavyona bağlamanın mantığı nerde adamı hemen sapık yerine koymuşsunuz. Sizin yakınınız da olabilirdi belki sizde olabilirdiniz şu adamın yerinde, tamam yanlış saçma sapan birşey yapmış ama tutup da direk sapık ilan etmek de yargısız infaz olur. Abartmaya gerek yok diye bu yüzden söyledim. Bana kalsa zaten bu zihniyette manyakça işler yapan adamı direk görevden alır öğretmenlik size göre değil buyrun orman işlerinde yada falanca dairede farklı bir iş kolunda çalışın derdim.