lostyazilim
tr.link

Domain Hakkında Yardım Yardımcı Olana 1 adet Ücretsiz Regleyecegim

10 Mesajlar 969 Okunma
acebozum
tr.link

Okeanos Okeanos Daima Kendin Ol Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 7 / 27
  • Ticaret 8, (%88)
Godaddy Paypal Kart İle Domain Alamıyorum Hata veriyor paypal kart kullanıma açıktır hesapla baglıdır kod kullanıyorum godaddy hata veriyor nedeni nedir

elektronikssl
webimgo

Ripped Ripped Serçe Development Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO & Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 94 / 94
  • Ticaret 11, (%100)
Paypal hesabınızdan paypal karta para yollamayı denediniz mi?

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Telefon Onaysız
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Paypal hesabınızdaki para birimini dolar yapıp ülkeyi de Amerika yapıp dener misiniz.Geçen yıl benzer sorunu bu şekilde çözmüştüm.

natuka natuka Domainlere fısıldayanadam Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 821
  • Beğeniler 216 / 276
  • Ticaret 54, (%100)
indirim kuponuyla indirimli almaya calısıyorsanız hata verebilir.

Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 7 / 27
  • Ticaret 8, (%88)

natuka adlı üyeden alıntı

indirim kuponuyla indirimli almaya calısıyorsanız hata verebilir.

Evet Hocam 4 Tl Olan Kodlarla Almaya çalısıyorum hata vermekte yeni hesap açıyorum gene aynı bir baska arkadasda aynı kodlarla paypal kartı ile alısveris yapabiliyor Bende Neden Hata Veriyor Anlamıyroum

Ek Olarak: Deniyorum Hemen

Ek Olarak:

Ripped adlı üyeden alıntı

Paypal hesabınızdan paypal karta para yollamayı denediniz mi?

Paypal Hesabımdan Karta Nasıl Para Aktarabilirim Bunlar Birbirleriyle Baglı Değilmi ?

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)
Paypal ile paypal kart bağlı değil. Godaddyden domain alırken paypal kartınızda para olmali. paypalinizdaki para farklidir. Karta paypaldan para aktaramazsiniz. Teb atm den para yükleyebilirsiniz.

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp

• Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 7 / 27
  • Ticaret 8, (%88)

Karakurt adlı üyeden alıntı

Paypal ile paypal kart bağlı değil. Godaddyden domain alırken paypal kartınızda para olmali. paypalinizdaki para farklidir. Karta paypaldan para aktaramazsiniz. Teb atm den para yükleyebilirsiniz.

Hocam Paypal kartımı paypal hesabıma bagladım suan baglı gözüküyor hatta teb den 5 tl attım aktif etmek için 2 tl ücret kesti 3 tl sini geri bana yolladı buda paypal hesabımda gözükmekte

• Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 821
  • Beğeniler 216 / 276
  • Ticaret 54, (%100)

Okeanos adlı üyeden alıntı

Evet Hocam 4 Tl Olan Kodlarla Almaya çalısıyorum hata vermekte yeni hesap açıyorum gene aynı bir baska arkadasda aynı kodlarla paypal kartı ile alısveris yapabiliyor Bende Neden Hata Veriyor Anlamıyroum

daha öncede 4 tl,lik kodlarla aldıysanız,farklı 4 tl,lik kod girsenizde vermeyebiliyor.kuponu kabul eder, ödeme sayfanızda 4 tl görunur fakat ödeyemez farklı bir kart vs ile tekrar deneyin der.
Godaddy sizi cerezlerden tanır ve daha da indirim vermeme yolunu secer.
Ya arama motorunuzdan cookie ve cerezleri sileceksiniz,veya goodady,nin sizi tanımasına izin vermeyecek programı ayarlayacaksınız,yada 4 tlnin hemen uzerinde kuponunuz varsa onunla almaya calısacaksınız.
Hatta bu tur kuponlarda domain almak istiyorsanız kac kuponunuz varsa aynı saatlerde arka arkaya almaya calısın, daha sonraya bırakıp sonra kullanırım dediginiz de godaddy bir gun öncesinde sana bu indirimleri saglamısım, seni simdi hatırladım bana tanıma zamanı verdin, uyanık seni der ve vermez..

Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com

• Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 7 / 27
  • Ticaret 8, (%88)

natuka adlı üyeden alıntı

daha öncede 4 tl,lik kodlarla aldıysanız,farklı 4 tl,lik kod girsenizde vermeyebiliyor.kuponu kabul eder, ödeme sayfanızda 4 tl görunur fakat ödeyemez farklı bir kart vs ile tekrar deneyin der.
Godaddy sizi cerezlerden tanır ve daha da indirim vermeme yolunu secer.
Ya arama motorunuzdan cookie ve cerezleri sileceksiniz,veya goodady,nin sizi tanımasına izin vermeyecek programı ayarlayacaksınız,yada 4 tlnin hemen uzerinde kuponunuz varsa onunla almaya calısacaksınız.
Hatta bu tur kuponlarda domain almak istiyorsanız kac kuponunuz varsa aynı saatlerde arka arkaya almaya calısın, daha sonraya bırakıp sonra kullanırım dediginiz de godaddy bir gun öncesinde sana bu indirimleri saglamısım, seni simdi hatırladım bana tanıma zamanı verdin, uyanık seni der ve vermez..

Hocam Sıkıntı Orada Daha Önce Hiç Bir Domain Almadım Bu Kart İle Yeni Açtırdım Almaya Çalıstıgımda Hata Veriyor Gerekli Çerezli Temizlesemde Yani İlk Defa Alıcam Fakat Alamıyorum bütün bilgiler dogru hesaptaki adresi kadar gerçek ve dogru nedeni nedir bilmiyorum ama suan yeterli bakiye var domain için

• Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 821
  • Beğeniler 216 / 276
  • Ticaret 54, (%100)
indirimli kuponlarını sadece kredi kartıyla kabul ettigini biliyorum.bu yuzdende alamıyor olabilirsin,yani kuponlu indirimleri kredi kartı ödemesiyle yapmalısın.normal fiyattan reglemeye calısırsan muhtemelen paypall kabul edecektir

Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al