-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Godaddy Paypal Kart İle Domain Alamıyorum Hata veriyor paypal kart kullanıma açıktır hesapla baglıdır kod kullanıyorum godaddy hata veriyor nedeni nedir
Ripped
Serçe Development
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO & Software
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Paypal hesabınızdan paypal karta para yollamayı denediniz mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Paypal hesabınızdaki para birimini dolar yapıp ülkeyi de Amerika yapıp dener misiniz.Geçen yıl benzer sorunu bu şekilde çözmüştüm.
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
indirim kuponuyla indirimli almaya calısıyorsanız hata verebilir.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
Karakurt
www.cemkarakurt.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Paypal ile paypal kart bağlı değil. Godaddyden domain alırken paypal kartınızda para olmali. paypalinizdaki para farklidir. Karta paypaldan para aktaramazsiniz. Teb atm den para yükleyebilirsiniz.
kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
natuka
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Okeanos adlı üyeden alıntı
Evet Hocam 4 Tl Olan Kodlarla Almaya çalısıyorum hata vermekte yeni hesap açıyorum gene aynı bir baska arkadasda aynı kodlarla paypal kartı ile alısveris yapabiliyor Bende Neden Hata Veriyor Anlamıyroum
daha öncede 4 tl,lik kodlarla aldıysanız,farklı 4 tl,lik kod girsenizde vermeyebiliyor.kuponu kabul eder, ödeme sayfanızda 4 tl görunur fakat ödeyemez farklı bir kart vs ile tekrar deneyin der.
Godaddy sizi cerezlerden tanır ve daha da indirim vermeme yolunu secer.
Ya arama motorunuzdan cookie ve cerezleri sileceksiniz,veya goodady,nin sizi tanımasına izin vermeyecek programı ayarlayacaksınız,yada 4 tlnin hemen uzerinde kuponunuz varsa onunla almaya calısacaksınız.
Hatta bu tur kuponlarda domain almak istiyorsanız kac kuponunuz varsa aynı saatlerde arka arkaya almaya calısın, daha sonraya bırakıp sonra kullanırım dediginiz de godaddy bir gun öncesinde sana bu indirimleri saglamısım, seni simdi hatırladım bana tanıma zamanı verdin, uyanık seni der ve vermez..
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
natuka
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
indirimli kuponlarını sadece kredi kartıyla kabul ettigini biliyorum.bu yuzdende alamıyor olabilirsin,yani kuponlu indirimleri kredi kartı ödemesiyle yapmalısın.normal fiyattan reglemeye calısırsan muhtemelen paypall kabul edecektir
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com