adige adlı üyeden alıntı

Adsense sizin sitenizi hiçbir şekilde uyarmadan banlamaz...

Siz bu ürkütücü adsense den ban yedim şu oldu yazan şahıslara bakmayın, birçoğu fazla para kazanmak adına yaptıkları halttır veya siteleri illegaldir.

Sizin siteniz eğitim sitesi bu konuda içiniz rahat olsun, birde benim siteleri görün :)

Vallahi öyle şeyler okuyorum ki, 2 saatte bir adsense panele girip duruma bakıyorum, paranoyak oldum :)

Sadece teknik olarak değil açıkçası kalben de sıkıntılıyım bu telif olayından ötürü ama bu sitedeki her şeyi tek başıma ben yaptım, emek denen şeyin ne olduğunu biliyorum, bu dosyaları da oluşturanlar meslektaşlarım neticede. Kafamda deli sorular :)

Ek Olarak:

Adalanya adlı üyeden alıntı

Netice itibari ile e-book'lar, word'ler de bilgi içerikli olur, kontrol edemezsiniz, mutlaka o belgelerde telif hakkı içeren alıntılar makaleler yer alacaktır. bu kişisel fikrim.

Peki sorubak.com , dersimiz.com vb. zilyonlarda site bu işi sizce nasıl yapıyor ? Hadi kendileri yapıyor telifsiz diyelim ama kullanıcılar da dosya yüklüyorlar çatır çatır. Onbinlerce dosya var. Bu vb. sitelerin hepsinde de adsense var. Ki bu siteler sırf bu dosya paylaşımı için yapılmış siteler neredeyse. Benim sitemin sadece bir kategorisini oluşturacak bu.

Bir yandan size de hak veriyorum ama ne bileyim.......