Muhsin ASLAN adlı üyeden alıntı
Yok ajanslarda şu şekilde oluyor, tüm yapılan işleri host, alan adları falan eski sahibinin tanıdığı veya güvendiği farklı bir ajansa devrediliyor. Bundan sonra o yeni ajans bakıyor hepsine..
ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım :confused:
Ek Olarak:
ya o vsiyet ettiğim kişi benden önce ölürse :) ayrıyeten benimkisi site peşinde koşmak değil müşterinin mağdur olmaması için önceden önlem almak
Ek Olarak:
nomad03 adlı üyeden alıntı
Ölmeden önce bir script yazarsın veya yazdırırsın. şöyle başlar if 7 gün login olmazsam CENAZE DOLASIYLA KAPALIYIZ yazısı gelsin.
altına da nasıl bilirdiniz...
gelen yorumlara göre aileden biride müşterilerle helalleşir :)
yapılabilir mantıklı hatta taziye falan yerde diyede not düşülebilir :) ama sitelerin kapanmaması için bir çözüm değil :)
Ek Olarak:
Almina adlı üyeden alıntı
Benim bir tasarımcı arkadaşım, geçen sene öldü...
Yapılacak hiç bir şey yok, müşterisi gider başkasını bulur, kendi siteleri kapanır gider...
Benim için çok değerli bir arkadaştı, ben onu yaşatmak için bir site kurdum; onu tutabildiğim kadar açık tutacağım, onun için yapabileceğim tek şey bu: eğer ölmeseydi, o benim için çok farklı bir tasarım yapacaktı...
Hayatın bize sunulduğu kadarını yaşar, sonrasında arkamıza bakmadan gideriz... Dünyanın kanunu bu...
başınız sağolsun arkadaşınıza Alllah rahmet etsin ,siteyi bende merak ettim görebilirmiyim ?
Ek Olarak:
zaten eğer cenneti garantilemişsek müşteriyi mağdur etmemişizdir kul hakkına girmeden göçmüşüzdür demektir :)
Ek Olarak:
bu iyidi :D
Ek Olarak:
henüz kimsenin sitesini üzerime yapmadım çünkü hep tasarımcılarla çalıştığım için onlar kendi üzerlerine yapıyorlar