tabiki sonumuzu düşünmek zorundayız,ne evde yatıp ölümü bekleyecez,nede amaçsız yaşayacaz dünyada yiyip içip gezmek için yaratılmadık öncelikle iyi bir insan iyi bir kul olmamız için elimizden geleni yapmamız lazım
Ek Olarak: ben hep tasarımcılarla çalıştım ve tanıdığım bütün tasarımcılar siteyi kendi adına kaydediyor ,onlarada hak veriyorum siteyle onlar ilgileniyor sorun çıktığında ilgilenmeleri için öyle gerekli
Ek Olarak:
mantıklı bir cevap teşekkürler, ayrıyeten ben bu konuyu gece yazzmıştım galiba sen uyanamamışsın önce sen git bi yüzünü yıka bence :)
Ek Olarak: ben hep tasarımcılarla çalıştım ve tanıdığım bütün tasarımcılar siteyi kendi adına kaydediyor ,onlarada hak veriyorum siteyle onlar ilgileniyor sorun çıktığında ilgilenmeleri için öyle gerekli
Ek Olarak:
mantıklı bir cevap teşekkürler, ayrıyeten ben bu konuyu gece yazzmıştım galiba sen uyanamamışsın önce sen git bi yüzünü yıka bence :)
Rica ederim fatma, ben içinde bulunduğun halden çıkman amacıyla bir yüzünü yıka demiştim ama neyse uyanınca daha mantıklı okursun :) İyi çalışmalar :D