Adalbert adlı üyeden alıntı
Sonumuzu düşünüyorsak evde yatıp ölümümü bekleyeceğiz ? Öldükten sonra işi tamamlanmadı diye beddua eden müşteri iyi müşteri değildir zaten :)
tabiki sonumuzu düşünmek zorundayız,ne evde yatıp ölümü bekleyecez,nede amaçsız yaşayacaz dünyada yiyip içip gezmek için yaratılmadık öncelikle iyi bir insan iyi bir kul olmamız için elimizden geleni yapmamız lazım
Ek Olarak:
ben hep tasarımcılarla çalıştım ve tanıdığım bütün tasarımcılar siteyi kendi adına kaydediyor ,onlarada hak veriyorum siteyle onlar ilgileniyor sorun çıktığında ilgilenmeleri için öyle gerekli
Ek Olarak:
Snekhers adlı üyeden alıntı
Ölen insan kabir'e defnedilip hoca duasıyla kafasını tahtaya vurana kadar kendini yaşıyor zannedermiş!
Şimdi hayal et ölmüşsün, defin edilene kadar ağlanılmış, hoca yıkamış bir parça kefene bir yumak pamuğa emanet defin edilmiş, cennet yada cehennemin sana parselli bölümüne göç etmişsin... Şimdi bu durumda neyi düşünüyorsun hala? :D
Arkadaşım sen bir kalk yüzünü yıka uyanamamışsın galiba matrix gelin halayı havasından :D :D
1996 dan buyana web sitesi yaparım, öyle ölümsüz bir web sitesi olsaydı ilk önce kendime yapardım sonrada burada bu yazıya istinaden havasını atardım.
O yüzden sana önerilerim;
1- Kalk bir yüzünü yıka hem uyanırsın hemde çıkarsın bu havadan,
2- Hostingi, domaini kendi üzerin alman demek anahtar teslim iş yapıyorsun anlamına gelir... ve bu hosting işini de shared (paylaşımlı) host üzerinden yapıyorsun anlamına gelir
bana göre.
3- Bu sebeple domaini aldığında aldığın firmadan bir hesap açtır müşterine hesaplar arası ücretsiz domain transeferi her domain satışı yapan firmadan yapabilirsin. Domain bendeydi sendeydi kapanma derdi kalmaz ve müşteri parasını verdiği şeyin sahibi olduğu güvencesini hisseder.
4- Shared hosting kullanarak millet panel istediğinde kendi hostum altında deme ucuza kaçma ver parasını bir Reseller yada Dedicated al aç hostingini ver kullanıcı bilgilerini, istedikleri zaman girsinler sana bağlı kalmasınlar kafaları rahat güvenleri tam olur.
5-
Zaten bunları yaptığında, senin öldüğünü duyarlarsa domain ellerinde hosting bilgileri de ellerinde olduğu için adam tutar sitenin kopyasını alır, seni bulduğu gibi başka birini de bulur ve işini gördürtür.
Bunları yaparsan;
1- Müşteriyle asla yıkılmaz güvenlerin ortaya çıkar senle çalışmasa bile gün gelir döner birisi ilgilenmez yada yamuk ypar sana birşey sormak yada yardım almak için dönüş yapmasını sağlarsın
2- ileride kişi / firma siteleri hacklenir yada başka birşey olur ilk adres sen olursun
BU SEBEPLE BUNLARI BENCE KULAĞINA KÜPE YAP, DÜNYADA KALICI DEĞİLSİN SERVET-İ FİNUN! :D
mantıklı bir cevap teşekkürler, ayrıyeten ben bu konuyu gece yazzmıştım galiba sen uyanamamışsın önce sen git bi yüzünü yıka bence :)