lostyazilim
tr.link

hosting konusunda tavsiyeleriniz

14 Mesajlar 1.962 Okunma
acebozum
tr.link

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Lokasyon önemli değilse Tr lokasyon almayın derim ben. Yabancı firmalar çok çok daha iyi

wmaraci
reklam

HostingerTR HostingerTR Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Hosting
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 2 / 28
  • Ticaret 0, (%0)

darkknightt adlı üyeden alıntı

hostinger ile wordpress güncelleme ya da eklenti yükleme sırasında sürekli hata alıyorum. domaini farklı hostinge yönlendirsem bile bir süre hostinger sayfası çıkıyor ilginç bir şekilde...

Wordpress güncellemesi problemiyle ilgili bizimle iletişime geçtiniz mi? Size yardımcı olmaktan zevk alırız.

Alan adınızı başarılı bir şekilde yönlendirmiş olsanız bile, tarayıcınız size ön belleğindeki içeriği yani Hostinger'daki sitenizi göstermeye çalışıyor. Bu sorunu gidermek için ön belleğinizi temizlemelisiniz.

Baykus Baykus kula minnet eylemem. Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Coder & Developer
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 160 / 159
  • Ticaret 39, (%100)
Godaddy & Turhost öneririm.

darkknightt darkknightt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1132
  • Beğeniler 72 / 318
  • Ticaret 1, (%100)

Hostinger TR adlı üyeden alıntı

Wordpress güncellemesi problemiyle ilgili bizimle iletişime geçtiniz mi? Size yardımcı olmaktan zevk alırız.

Alan adınızı başarılı bir şekilde yönlendirmiş olsanız bile, tarayıcınız size ön belleğindeki içeriği yani Hostinger'daki sitenizi göstermeye çalışıyor. Bu sorunu gidermek için ön belleğinizi temizlemelisiniz.

hizmetinizi kötülemek için yazmadım, sadece yaşadığım sorunu yazdım. destek kısmından da bu sorunu yaşadığımda size ulaşmıştım, 3 öneriniz olmuştu bu konuda.

ikinci kısımda ön bellek dışında dns resetlemeye kadar işlemler yapıyorum ancak yaklaşık 1 gün boyunca bu sıkıntı devam ediyor; bu problemi 2 kez yaşadım.

tüm bu sorunlara rağmen (aşılabilir sorunlar, her sunucu da olabilir) ücretsiz hizmet vermeniz takdire değer, bunu da belirteyim.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al