-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar ***** yaklaşık 2 ay önce beni aradı telefon ve internet bir arada 46 TL olacak dedi fakat öyle olmadı. Sadece 46 TL'ye bir internet tarifesi verdi. *****'i aradım söyledim, ses kayıtlarına bakın dedim fakat beni arayan bir bayisiymiş ve onun için ses kayıtlarına bakamıyorlarmış. Ayrıca bayi biz öyle bir şey demedik demiş.
Bir de kendileri adıma sözleşme düzenleyip kendileri imzalamış. Bana herhangi bir sözleşme gelmedi. ***** tamamen adıma sahte imza atmış. Sadece telefon onayımı aldılar sizi *****'e geçiyoruz diye.
Ben şimdi dava açacağım, tüketici mahkemesine gideceğim. Tavsiyesi olan var mı bu konuyla ilgili?
Ayrıca sesli onay verilmesi ıslak imza yerine geçer mi? Benim yerime onlar imza atabilir mi evrağa?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Cubbeliahmetsohbetleri.com
Söylerken alim gibi, amel ederken cahil gibiyiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kesinlikle hakkınızı arayın hocam iyi alıştılar insanları sömürmeye zaten verilen paranın hakkını alamıyoruz.Para için yapmadıkları şey kalmadı.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tüketici heyeti Sizi Haklı bulursa; Adınıza imza Atılan Şube Hakkında Yasal işlem Başlatın.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blacksheep adlı üyeden alıntı
Kesinlikle hakkınızı arayın hocam iyi alıştılar insanları sömürmeye zaten verilen paranın hakkını alamıyoruz.Para için yapmadıkları şey kalmadı.
Resmen kandırılıyoruz artık ama yeter. Elimde yaptıkları sözleşme mevcut. Benim herhangi ıslak imzam yok onlarda. Kendileri benim imzama benzer bir imza atmış. Onunla beraber davamı açaçağım.
Ek Olarak:
Teşekkürler. Her şeyin lehime olduğunu düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kardeşim imkan varsa eğer telefon konuşma kaydını almalısın hangi hattı kullanıyorsan onlardan ses kaydı almayı istemlisin ses kaydı ile gidersen daha etkli olucaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
TTnet fırsatçılık yapar bazen bende mobil internet almıştım, gezgin diye satılıyordu. Avea'dan bir geldi fatura, TTnet'te göndermiş ben btk'ya şikayet ettim, 3 aylık bir süreç içinde haksız olduklarını ve 265 lira faturayı iptal ettiklerini söyledi bir yetkili, btk'ya şikayet et ve arkasını bırakma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
emrekursatt adlı üyeden alıntı
Kardeşim imkan varsa eğer telefon konuşma kaydını almalısın hangi hattı kullanıyorsan onlardan ses kaydı almayı istemlisin ses kaydı ile gidersen daha etkli olucaktır
Ses kaydını ancak suç duyurusu yaparsam alabileciğimi söyledi *****
CennetKapisi adlı üyeden alıntı
dava acacaginizi söyledinizmi *****'e? Buradaki fikirler tam dogru olmaya bilir avukattan edineceginiz bilgiler daha saglam güvenilir olur
Evet söyledim ve orda çalışan kişi bile duruma şaşırdı, yasal hakkımı kullanmamı söyledi.
president adlı üyeden alıntı
TTnet fırsatçılık yapar bazen bende mobil internet almıştım, gezgin diye satılıyordu. Avea'dan bir geldi fatura, TTnet'te göndermiş ben btk'ya şikayet ettim, 3 aylık bir süreç içinde haksız olduklarını ve 265 lira faturayı iptal ettiklerini söyledi bir yetkili, btk'ya şikayet et ve arkasını bırakma.
Kesinlikle hocam kararlıyım. Alıştılar artık.
43699
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Nerede ikamet ediyorsan oranın, Emniyet Müdürlüğüne giderek "Ses" kaydınızı isteyiniz. Tabii ki bunun için soruşturma başlatılması gerekmekte. Eğer dediğiniz gibi Telefon ile konuştuysanız bu kayıtları şahsınıza ve Emniyet Müdürlüğüne vermeleri zorunludur. Vermeme gibi bir lüksleri yoktur. Fakat ses kaydını "almamaları" senin için avantaj olur. Çünkü bu tip *******inasyon hizmetleri veren şirketler minimum 5 yıl boyunca görüşmeleri saklamaları zorunludur. Yani bu kayıtlar yok ise damima "müşteri" haklıdır. Çünkü şirketin elinde kanıt olmadığından, soruşturma sizin lehinize sonuçlanacaktır.