JexyR adlı üyeden alıntı

Sesli olarak telefondan onay verdiyseniz bence yapabileceğiniz birşey yok , Telefondaki size şöyle şöyle yapalım mı diye sorup da tamam yapalım dediyseniz olay bitmiştir :(


Ama şöyle bir durum var. Size bir sözleşme gelecek ve bunu imzalayın dendi fakat bana sözleşme gelmedi ve kendileri imzalamış.

Ek Olarak:

cheeky adlı üyeden alıntı

Ses kaydı yok ise sözlü onay da geçersiz olur zaten.Üstteki arkadaş da belirtmiş. Siz iptali için gerekli araştırmaları yapın,haklısınız bu durumda


Hocam ses kayıtları ortaya çıksa bile, bana telefonda internet ve telefonunuz 46 lira bir arada olacak dendi fakat bu da yerine getirilmedi.

Ek Olarak:

sezeryildiz adlı üyeden alıntı

Nerede ikamet ediyorsan oranın, Emniyet Müdürlüğüne giderek "Ses" kaydınızı isteyiniz. Tabii ki bunun için soruşturma başlatılması gerekmekte. Eğer dediğiniz gibi Telefon ile konuştuysanız bu kayıtları şahsınıza ve Emniyet Müdürlüğüne vermeleri zorunludur. Vermeme gibi bir lüksleri yoktur. Fakat ses kaydını "almamaları" senin için avantaj olur. Çünkü bu tip *******inasyon hizmetleri veren şirketler minimum 5 yıl boyunca görüşmeleri saklamaları zorunludur. Yani bu kayıtlar yok ise damima "müşteri" haklıdır. Çünkü şirketin elinde kanıt olmadığından, soruşturma sizin lehinize sonuçlanacaktır.


Teşekkürler yorumunuz için. Hocam ses kayıtlarına ulaşılsa bile telefonda bana vaad ettikleri şeyleri de yerine getirmediler. İnternet ve telefonunuz 46 lira bir arada olacak dendi fakat ayrı ayrı telefon ve internet faturası geliyor.