lostyazilim
tr.link

1. Sırada Çıkan Kelimeyi Değerlendirebilmek

9 Mesajlar 1.103 Okunma
lstbozum
tr.link

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Selam arkadaşlar...

Websitemde MEMURLUK ve KPSS MEMURLUK kelimelerinde google da 1.sırada çıkıyorum. Henüz KPSS konusuna da fazla eğilemedim ditemde. Ama adaylar için sınav sürecinden atanma, yerleşme sürecine kadar sunabileceğim bayağı bilgiler var aklımda ve tecrübemde.

Sizce bu kelimelere daha da yoğunlaşmam siteye çok katkı sağlayabilir mi? Aranabilecek kelimeler mi sizce ?

wmaraci
reklam

mondschein mondschein WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek sd
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1206
  • Beğeniler 52 / 147
  • Ticaret 5, (%100)
adword plannerden bakınız

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

mondschein adlı üyeden alıntı

adword plannerden bakınız

Ben de wmaraci sırabulucu dan bakmıştım hocam. En güvenilir dediğiniz yer mi

Lagger Lagger SEO & Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 5 / 34
  • Ticaret 7, (%100)
Arkadaş rekabet ve aranma hacmine bakın demiş eğer aranma hacmi yüksekse o sırayı değerlendirmelisiniz.
deepstate

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

Lagger adlı üyeden alıntı

Arkadaş rekabet ve aranma hacmine bakın demiş eğer aranma hacmi yüksekse o sırayı değerlendirmelisiniz.

Arkadaşın kastettiğini anladım da jeton geç düştü :)

Bi hesap oluşturup kontrol edeyim bari...

kpssdelisi kpssdelisi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 118 / 107
  • Ticaret 2, (%100)
ilk sırada çıkan kelimeleriniz gayet güzel, aranma hacmi 700 civarı +kelime eklenirse 10klara çıkabiliyor.. (memurluk ortalama 2,5. sırada, kpss memurluk ise ortalama 6,5. sırada gözüküyor..) ancak samimi tavsiyem buna benzer ilk sıralardaki sayfa ve içeriklerinizi her yerde paylaşmamanız anti seo kurbanı olabilirsiniz ;) kpssdelisi sitesinin ilk sıralardaki pek çok sayfasına defalarca anti seo girişiminde bulunuldu epey uğraştırdılar..

Siteniz gördüğüm kadarıyla genel içerikli ancak bu kelimelerde ilk sıralara çıktığınız için o kelimelere odaklanmaya başlamışsınız... Güzel fakat bu seferde diğer kelimelerde düşüş yaşayabilirsiniz link yapınızı, site içi linklemeleri, site içi alakalılığı vs. sürekli değiştirmeyin bence ancak bir link yapısı / menü / sayfa içi linklerin temelini oturttuktan sonra o konularla alakalı yeni yazılara odaklanabilirsiniz.. Başarılar

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

kpssdelisi adlı üyeden alıntı

ilk sırada çıkan kelimeleriniz gayet güzel, aranma hacmi 700 civarı +kelime eklenirse 10klara çıkabiliyor.. (memurluk ortalama 2,5. sırada, kpss memurluk ise ortalama 6,5. sırada gözüküyor..) ancak samimi tavsiyem buna benzer ilk sıralardaki sayfa ve içeriklerinizi her yerde paylaşmamanız anti seo kurbanı olabilirsiniz ;) kpssdelisi sitesinin ilk sıralardaki pek çok sayfasına defalarca anti seo girişiminde bulunuldu epey uğraştırdılar..

Siteniz gördüğüm kadarıyla genel içerikli ancak bu kelimelerde ilk sıralara çıktığınız için o kelimelere odaklanmaya başlamışsınız... Güzel fakat bu seferde diğer kelimelerde düşüş yaşayabilirsiniz link yapınızı, site içi linklemeleri, site içi alakalılığı vs. sürekli değiştirmeyin bence ancak bir link yapısı / menü / sayfa içi linklerin temelini oturttuktan sonra o konularla alakalı yeni yazılara odaklanabilirsiniz.. Başarılar

İyiniyetli açıklamalarınız ve ilginiz için teşekkürler hocam. Her ne kadar herkes tek bir konuya odaklan dese de bana ters olduğu için buna hiç girişmedim. Lakin çok ilgili olduğum konular da var tabi. 1.si Altın Yatırımı ve Diğer Ekonomi Konuları 2.si ise Kpss ve Memurluk... Diğer yazılarım da çeşitli konularda bilgilendirme,uyarma paylaşımları zaten.

kpssdelisi kpssdelisi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 118 / 107
  • Ticaret 2, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

İyiniyetli açıklamalarınız ve ilginiz için teşekkürler hocam. Her ne kadar herkes tek bir konuya odaklan dese de bana ters olduğu için buna hiç girişmedim. Lakin çok ilgili olduğum konular da var tabi. 1.si Altın Yatırımı ve Diğer Ekonomi Konuları 2.si ise Kpss ve Memurluk... Diğer yazılarım da çeşitli konularda bilgilendirme,uyarma paylaşımları zaten.

Siteyi, konuları çok dallandırıp budaklandırırsanız + yetersiz site içi ve dışı seo yapılanmanız varsa içeriğinizin hakettiğinden çok daha az geri dönüş alırsınız, sayfa içi alakalılık ile ilgili algoritmalar içeren şu örneğe bakabilirsiniz; Topic-Sensitive PageRank http://ilpubs.stanford.edu:8090/573/1/2002-6.pdf

bu arada size pm yolladım, pm ile geri dönüş sağlayabilirseniz sevinirim hocam, iyi çalışmalar :rolleyes:

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)

kpssdelisi adlı üyeden alıntı

Siteyi, konuları çok dallandırıp budaklandırırsanız + yetersiz site içi ve dışı seo yapılanmanız varsa içeriğinizin hakettiğinden çok daha az geri dönüş alırsınız, sayfa içi alakalılık ile ilgili algoritmalar içeren şu örneğe bakabilirsiniz; Topic-Sensitive PageRank http://ilpubs.stanford.edu:8090/573/1/2002-6.pdf

bu arada size pm yolladım, pm ile geri dönüş sağlayabilirseniz sevinirim hocam, iyi çalışmalar :rolleyes:

Can sıkıntısından oturup tüm makaleyi okudum, paylaşım için teşekkürler.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al