Google analytics verilerine göre 2 gündür "непереводимая.рф" anahtar kelimesiyle rusya samarra'dan 2 haneliye yakın ziyaretçi geliyor ancak tam olarak hangi siteden nasıl gelindiğini, kaynağını bulamadım zararlı bir trafiğe benziyor fikri olan varmıdır?

Adres çubuğuna непереводимая.рф yazınca "linux style search shell" başlığıyla arama motorumsu bir sayfa açılıyor adresi http://xn--80adgcaax6acohn6r.xn--p1ai/ (Bendeki antivirüs programları tehdit algılamadı ancak trojen vs. karşı önlem alın yinede..)
Googleda bu rusça kelimeyi aratınca kayda değer bir şey bulamadım..
Translate çevirisi: neperevodimaya.rf bu kelimeyle arama yapınca yine kaydadeğer bir şey çıkmıyor..

Açılan bu siteden "непереводимая.рф" kelimesiyle arama yapılınca google'a yönleniyor çıkan sonuçlardada sitem mevcut değil, bing-yahoo-yandex sonuçlarındada mevcut değil..

sonuç olarak bu kelimeden siteye ziyaretçi nasıl gelebilir? gösterilen bir sonuç varsa olmayan bir içeriğin gösterilmesi gibi bir durum nasıl olur? olası soru siteye yada kullandığım bilgisayara/browser'a trojen vs. mi bulaşmıştır acaba? en olası soru bu anahtar kelime ve rusya-samarra kaynaklı herhangi bir antiseo programı, spambot vs. varmıdırki?