hasimotto adlı üyeden alıntı

Benim kullandığım win7 professional. Çok memnunum bilgisayarımın çekirdek sayısına ram durumuna göre gayet uygun.

Ek Olarak:

Benim kullandığım win7 professional. Çok memnunum bilgisayarımın çekirdek sayısına ram durumuna göre gayet uygun.


Teşekkür ederim üstad.

ozdenfurkan adlı üyeden alıntı

Yedekleri aldiginizi varsayarsak sistem dosyalarını silip windowsu bozmaya çalışın bunun yolları var. Lenovo servisinden fabrika ayarlarini kurmasını isteyin. OEM alanı dahil herşeyi kuruyorlar. Ben boyle bir istekte bulunduğunda fransadan 4 DVD yolladılar ve bu dvdler recovery alanı dahil herşeyi kurar. Lrnovo servisi iyidir bu konuda. Ama garantinizin suresi dolduktan sonra uzak durun o servisten.


Lenovo servisinden ben memnun değilim açıkcası aç kapa yaparken kırılan menteşeler için bana 480 tl fatura çıkarttılar, 2-3 kere itiraz edince bedava yaptılar ve sonra yine aynısı oldu internetten baktım kronik sorunmuş bedava yapmalarını yada değiştirmelerini istedim bu sefer yine aynı miktarı istediler bende yaptırmadım kırık kullanıyorum. Normal aç kapa yaparken kırıldı.

digi dükkan adlı üyeden alıntı

Dosyaları yedekleyip tekrar format atacaksınız bunu sormaya ne hacet. Sürüm olarak da mantıklı olan üst versiyonları tercih etmektir, yani Professional veya Ultimate. Recovery tuşuna gelince, format esnasında recovery bölümünün (partition) bozulmuş olma ihtimali çok yüksek, Lenovo servisine götürerek bununla ilgili destek alabilirsiniz. Daha önceden o bölümü tekrar oluşturmalarını istemiştim ve beni geri çevirmemişlerdi.
Hiç birini yapmak istemezseniz eğer, şuanda kullanmakta olduğunuz Windows 7'yi kaldırmadan, tekrar üzerine Windows 7 kurulumu yapın. Önceki Windows 7'ye ait dosyalar, windows.old olarak görünecektir. Ama bu hiç bir zaman önerilen yöntem değildir, son çaredir.

Format atmayı bende biliyorum üstad, sormak istediğim bahsettiğim sorunları yaşamayacağım bir sürüm önerisiydi sonuçta windowsun sadece bir sürümü yok. Yorumunuz için teşekkürler.

VoSToK adlı üyeden alıntı

Windowsdan şikayetciyseniz pardus kurumsal 5 sürümünü öneririm.

Hocam normal windows programlarını destekliyor mu bilmiyorum ama windowsdan yürümek istiyorum.


Herkese yorumları için çok teşekkürler.