-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sizlerin fikirlerini merak ediyorum dostlar. E-ticaret işine girsem hangi alana yönelmeliyim? E-bilet, TL satış vs. Hangisi?
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
E-ticarete yöneleceksen
1.Kozmetik ürün satışı (Marka yayınlarsan ve gerekli belgelerin olmazsa google banlar acımaz)
2.İnstagram aracılıgı ile ayakkabı, saat, ve bayanlara yönelik takı makı içerikli birşeyler satabilirsin oldukça etkilidir. ( organik takipçi kastıktan sonr ayapmalısın )
3. marka belirtmeden iç çamaşırı satış sitesi açıp google reklam verebilirsin. (Marka belirtirsen google reklamı veremezsin) ürünleri toptan ve ucuza alacaksın zaten :D
Somut bir sistem istiyorum diyorsanda hosting firması vs gibi siteler açabilrisin.
benims ana önerim 10-20 K aralıgında bir film sitesi satın alıp organik içerik girerek hiti yükseltip gelir kaynagını (reklamalrı) arttırman. en güzel çözümdür. sormadıkalrındıa cevapladım ama bil istedim E-ticaret diye yola çıkıp adanse gelirli site yada dizi-film sitesi alan bir çevreye sahibim. En büyük önerim 1 instagram kısmı 2. film sitesi kısmı. hadi sağlıcakla :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
şu ayakkabı tişört saat satanlardan olmada gına geldi heryerde reklamlarını görmekten :D ama e ticarette ne satılıyordan daha çok ne satılmıyor onu tespit etmen önemli bence
wtf!?*