-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bi şekilde oluyor. Ama güzel kazanç bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Siyaset Bilimci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
3**.** :) Sınavlar yaramadı, kazançlar düştü :)
smf123
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
3981 tlde benim küsüratınıda yazmayım :D
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ozgur5001 adlı üyeden alıntı
Allah bin bereket versin , sizin, diğer forumdaşların, bu işe emek veren kim varsa kazancı daim olsun, ama yıllardan beri okurum yerli yabancı(anladığım kadarıyla) forumları. Artık kendimden şüphe ediyorum ben mi çok beceriksizim diye:) Neden olmuyor, neden yapamıyorum, açıkçası bir yazılımcı ya da webmaster değilim, ama benim seviyemde insanlar bloglardan, sosyal medyadan şurdan burdan gayet güzel kaznıyor, kaçırdığım ya da atladığım bir yer mi var bilmiyorum. Bu konuda yöntemlerinizi, çok detaylıca olmasa da yüzeysel olarak bir özet geçerseniz, ben ve benim gibi birçok insana rehber olur. Teşekkürler...
Bu bir süreçtir. Sabırla devam etmek gerekir. Azmederseniz bir gün mutlaka başarıya ulaşırsınız. Biz her ne olursa olsun hiç bir zaman vazgeçmedik, tam aksine hep üstüne gittik.
Küçük bir ipucu vereyim;
Aslında aradığınız her şey aklınızın derinliklerinde. Ezbercilikten çıkıp biraz düşünmek ve mantıkla birlikte çeşitli yöntemler geliştirmek gerek.
Bu gün geldiğimiz noktada internet üzerinde ulaşılmak istenen en büyük hedef, geliştirilen yapay zekaların insan gibi yorumlama özelliğine sahip olabilmesi.
Aslında bu cevher zaten sensin...
1 kişi bu mesajı beğendi.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri