1 Ay Makale Eklemezsem Hitlerim Düşer Mi?

Merhaba arkadaşlar ben 9-10 ay önce bir sağlık sitesi kurdum bu süre içinde 450'den fazla minimum 250-300 kelimelik makaleler yayınladım ayrıca kendimce bazı seo çalışmaları yaptım. Bu süre sonunda sitem günlük 6-7 k tekil hit seviyesine ulaştı.

Fakat kafama takılan soru şu;

Olur da herhangi bir sebepten dolayı (hayat bu herşey olabilir) siteme 1-1,5 ay makale ekleyemezsem hitlerimde düşüş olur mu?

Biliyorum bu durum sitenin kategorisine, hit çektiği anahtar kelimelerin rekabetine, hangi konulardan hit çekildiğine vb. birçok faktöre bağlı bir durumdur fakat yine de tam emin olamıyorum. Bu sebeple sitem hakkında bazı bilgiler verip sizlere danışmak istedim.

- 450 makalenin sadece 75-100 tanesinden hit çekiyorum.
- Hit çektiğim makalelerin bulunduğu anahtar kelimelerin rekabeti düşük seviyede.
- 15-20 adet yüksek hit çektiğim makalem bulunuyor diğer makalelerden kısmi oranda hit çekiyorum. Bu makalelerde tanıtım yazısı vb. çalışmalarla destekleyerek 1 sayfa 1. sıraya yükseldiğim kelimeler.
- 1. sayfada bulunduğum anahtar kelimelerde yeni makale pek yok hepsi genelde 4-5 ay veya 1-2 sene önce yazılmış içerikler.

Bu durumda acaba bir süre makale ekleyemezsem hitlerimde ve gelirlerimde düşüş olur mu diye merak ediyorum.

Cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim...