-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnternet Bilişim Hiz.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Arkadaşlar Aklımda bir proje var hiç araştırma yapmadım daha önce yapıldığı yapılmadımı ama bu proje tutar gibi geliyor bana malum tr vatandaşıyız hepimiz illaki derdimiz sorunumuz olucak herkes bir şekilde bu dertlerinden arınmak ister ya bunu sağlayacak ekip kurulur internet üzerinden psiko destek gibi birşey yaparsak tutarmı acaba.
Not : Web tasarım hakkında hiç birşey bilmiyorum sağlam ortağa ihtiyacım var :)
Teşekkürler şimdiden
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Projenizi özelden detaylıca anlatırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bende daha önceden bunu düşünmüştüm. :) Ama sonra dedim ki kim daha önce tanımadığı birine para verip derdini anlatsın ki? Yani güven kazanmalı önce. Sonra bu destek işi kamera aracılığı ile mi olacak telefonda mı? Buda önemli bir konu.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnternet Bilişim Hiz.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Hocam valla az önce özel mesajdan arkadaşa anlattım ama ne hikmetse Aklımda ki 2 tane domain i kendisi ile paylaştıktan sonra bu domainler kullanımda değillerdi vazgeçtim bu projeden falan insanların heveslerini Yarıda bırakıyorlar sıkıntı yok yinede yapabilirse helal olsun bişey demiyorum ben zaten anlamıyordum belki bu Hırsız arkadaşlar yer sorun değil ağır konuşuyorum çünkü hak etti bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnternet Bilişim Hiz.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Ewet hocam ama arkadaş Pm den bana yardımcı olacaktı sonra merak ettiğini söyleyip hangi domainleri düşünüyorsun dedi bende söyledim amacım sadece tutarmı tutmaz mı bilmediğim için önceden almamıştım domainleri hem net uzantılarını hem com uzantılarını almış
wdrleo
Back-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Full-stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Mobil application şeklinde olursa belki, hani chat programı tarzı bir ortam oluşturulur bu şekilde insan ilgisi çekilebilir. Ama öbür türlü :) zor. Daha önceden deneyenler oldu tanıdığım pek bir başarı elde ettikleri söylenemez. Birde tehlikeli surlar profesyonellerin iyi olması gerekir. Yani adamın ciddi pskolojik sorunları vardır gelir siteyi bulur girer, iyileştirmek için söylenenler ters etki yaratırsa adamda ve sonuç intiharla falan sonuçlanırsa polis araştırdığında bu durum sizin açınızdan sıkıntı yaratabilir. Dikkatli olmak lazım.