fullvizyon adlı üyeden alıntı

Hocam tiyo vermiş zaten google ; '' reklamverenlerimize zengin ve anlamlı i�erik sağlayıp, ''
'' Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel d�zen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir. '' Tema sıkıntılı olabilir.

Öncelikle içeriği geliştirin ve mutlaka yazdığım her kategoride yaklaşık eşit dağılmış olmasına özen gösterin ve içerik sayısı her kategoride en az 30-50 arası olmalı MUTLAKA.

Site hit'i hiç önemli değil isterse 0 hit olsun.

ŞU MADDELER AÇISINDAN YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİN

4-) Fragman-sağlık- gibi içerikli sitelerle adsense almak için kendinizi hiç hırpalamayın .
5-) Fragman yada film-dizi haberleri sitesi ise, anahtar kelimenizde ya'da konu başlığınızla yaratılan url'de ( izle-canlı-izle-son bölüm- son bölüm izle-şöyle izle- böyle izle - izlede nasıl izlersen izle ) geçiyorsa ağzınızla kuş tutsanız hikaye.

6-) Sitede mutlaka gizlilik politikası-hakkımızda içerikli sayfalarınızı oluşturun.

**************************************************************

Dizi sitesi açıp'da adsense alanlar var demişsiniz ama o bir şehir efsanesi. Şunu yapıyorlar ; Başka site ile alınmış adsense kodlarını dizi sitesinde trafiğin en yoğun olduğu saatlerde kısa süreli yayınlayıp kaldırıyorlar, bunun sonunda'da *** yada wm'de '' adsense gereksiz yere hesabımı banladı yardım edin yandım bittim '' konularını açıyorlar.


Hocam desteğiniz için teşekkür ederim maddeleri görüyorum ama ben bu işi kafaya taktım çözeceğim yani ya adsenseyi alacağım yada o beni :) yani şakası felan bi yana ben sevdiğim işi yapmak istiyorum bende biliyorum en kazançlı siteleri açmayı ama onlara kafa yoracağıma sevdiğim işi yapmak istiyorum fragman sitelerine reklam alan elbet var mesela fragman.web.tr kendileri baya güzel bi site kurmuş teması şuyu buyu alta denilen gibi hakkımızda,gizlilik,iletişim,işte politika,sitemap vesaire kurmuşlar ben sizi dinleyip temayı an itibarıyla değişitirip tekrar başvurumu yaptım.Eğer onlara adsense veriliyorsa benim burda kendi ürettiğim kurduğum cümlelerle girdiğim içeriklerime de adsense gelir diye düşünüyorum hocam.Tekrardan teşekkür ederim.