Oyunlar çıkar çıkmaz kendi kanalında ön inceleme yapan ne yazık ki yok. Bu incelemeleri sadece TuruncuLevye ve TeknoSeyir gibi kanallar yapıyor ve bunlarda artık kurumsallaşma yolunca ilerleyen kanallar. Ofisler veya çalışma ortamları ve ekipleri bulunuyor. Oynayacak birisini bulsanız bile, önceden de dediğim gibi sermaye gerekiyor.
Haklısınız. Dün bir arkadaşla görüşmüştüm kanalı vardı. Oyunları inceliyor uzun uzun videolar çekiyor kendine has kitlesi vardı. Turunculevye - CNT ekibinin yapımıydı sanırsam. İzmirde en çok bilinen fazla firma yok hepsi istanbul merkezli. Amacım İzmir'imizin de sektöre dahil olması. İnanır mısınız bilmiyorum ama webteknonun ofisi bana 15 dakikalık mesafede. Sahibine mailde attım heryerden ulaşmaya çalıştım bir kez bile dönüş yapmadılar bana. Ama röportajlarda öyle demiyorlar neyse
Ek Olarak:
Bir çok bu işi yapan blog seçeneklerin arasından 3 tanesini aynı anda yapabiliyorlar. Yani hem oyun incelemeleri paylaşabilirsin hem oyun haberleri hemde oyunlarla ilgili videoları paylaşabilirsin.
Benimde aynı sektörde bir blog projem olacaktı ama nasip olmadı. Çokta güzel tasarım çizmiştim. Neyse umarım senin için hayırlı olur.
Benimde aynı sektörde bir blog projem olacaktı ama nasip olmadı. Çokta güzel tasarım çizmiştim. Neyse umarım senin için hayırlı olur.
Eğer tekrar bu düşünceni aktif etmek istersen görüşebiliriz. Belki ortak bir şeyler çıkarabiliriz ..
Ek Olarak:
barış dostum bu işi zaten profesyonel şekilde yapan birçok site ve youtube kanalı var. Anlıyacağın çok çok yüklü bir paran yada çevren olmalıki tanınman gerekir. şuan en kötü siteler bile artık oyun incelemesi yapıyor tabiki hitide kötü. benim aklımda muhteşem bir proje var bu hafta sonu açacağım siteden çok nadir var ülkemizde ve ilgi çeken birşey.
Aklındaki projeyi merak ettim hocam açıklasanda biz de bilsek :=)