Selçux adlı üyeden alıntı

güzel bir yazı olmuş teşekkür ederiz,sizin söylediklerinizin hepsini yapıyorum,ingilizce içerikli bir sitem var şu anda 45 den fazla içerik var,indexlenmede problem yok,fakat sıralamada çıkmıyor,backlink 20 den biraz fazladır heralde,iki ay oldu ama ziyaretçi yok denecek kadar az
en önemlisi backlink heralde,özellikle benzer içerikli sitelerden makale içerisinden backlink almak gerekiyor diye düşünüyorum

Hocam ingilizce anahtar kelimenizin aranma hacmi yüksek olabilir. Henüz sitenin yaşı gençtir ve alınacak olan backlinkler sitenize yarardan çok zarar getirecektir. Backlink çalışması yaptırmak için acele etmemenizi öneriyorum. Biraz daha sabırlı olmanızda fayda olacaktır.

Ek Olarak:

krm adlı üyeden alıntı

Kaynaksız bir konu bulunca sonuna kadar okurum.

Katılmadığın konular var:

Domain süresinin bence hiç bir önemi yok. Otomatik yenileme diye bir şey var. Hadi domain süreniz bitti site kapandı diyelim, kısa sürede siteniz sıralamadan kalkar bir sonraki site sizin yerinize geçer. Google bu durumdan etkilenmez. Domain süresinin bitmesine 20 gün kaldı diye kaliteli içeriği arka planda tutmaz. Bu yüzde değerlendirmeye alacağı bir konu olduğunu sanmıyorum.

300 kelime mantığı da bana ters geliyor. Konunun içeriğine göre değişebilecek bir durum olduğunu düşünüyorum.

Seo eklentilerine de karşıyım, bu tarz eklentilere göre yazılan konular özgün olmaz bence. Google bunları çoktan aşmıştır.

Belirli zamanlar da girilen konuların mantığını da anlamış değilim. Bana göre bu durumun sıralamayı etkileyecek bir açıklaması yoktur.

Bunlar benim görüşüm tabi..

Kaç kişi kaynaksız, sadece bilgi paylaşımı için oturup uzun uzun yazıyor ki.
Teşekkür ederim.

Hocam düşüncelerinizde haklı olabilirsiniz. Lakin ben bu sistemi hangi sitelerimde kullanmışsam hep başarıyı yakaladım. Bu yüzden konu üzerinde yanıldığımı düşünmüyorum.

Seo eklentilerine karşı olabilirsiniz. Ama size katkı sağlamayacağı anlamına gelmez.

Sürekli olarak belirli saat aralığında girilen içerikler ile, peş peşe girilen içeriklerden kast ettim. Siz günde 50 makale girişi yapıyorsunuzdur. 50 'ini birden girseniz size ne gibi yarar getirecektir? Peki bunu zamana yaydığınız zaman size ne gibi yarar getirecektir. Oturup bunu düşünmek gerekiyor.

Domain süresinin önemi yok diyorsunuz. Bence bu konuda şu kısımda yanılıyorsunuz. Dediğiniz olaya katılıyorum. Kaliteli içerik ve siteyi google düşürme yapmaz. Ama böyle kaliteli içeriğe sahip olan ve ileriyi düşünen kişilerde sitelerini 1 sene uzatacağını düşünmüyorum. ( Şahsi fikrimdir. )

300 Kelime muhabbetine gelecek olursak eğer.

100 Kelimelik bir içerik ile, 300 kelimelik bir içerik bir de ele alalım 1k lık bir içerik.

3'ünün de emin olun çok farklı katkısı olacaktır. Kelime yoğunluğu, analizi ve kullanmanız gereken başlıca sistemler.

H1,H2 ve H3 tag sistemleri gibi, Alt başlıklar gibi ve dahası şeklinde düşündüğümüzde 100 kelimelik bir makale üzerinde ne kadar bu işlem gerçekleştirilir. Benim orada minimum 300 kelimeden bahsediyor olmam bu işlemler için yeterli kelime sayısının 300 olmasından kaynaklanmasıdır.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.