garipbilgi.com 'dan bahsediyorsunuz sanırım. girdim baktım bazı içeriklerinizin paylaşım sayısı 500 'lerden bile fazla yazıyor örnek: http://www.garipbilgi.com/8-yasindaki-bir-cocugun-eli-ne-kadar-pis-olabilir-.html
o kadar aşırı paylaşıma rağmen günde 10-15 kişinin gelmesi imkansız bence. çünkü hesaplar bot bile olsa o botların paylaşımlarını gören hiç mi gerçek insan yok :) yani bot oldugunu düşünürsek günde 1.500 değil 1.000 paylaşım yapılsa en kötü 400-500 kişinin gelmesi lazım ki madem gerçek hesaplar o zaman günlük 5-10 K arası rahat gelmeleri lazım. Anlam veremedim maalesef tek aklıma gelen analytics 'te mi bir sorun var acaba :D
o kadar aşırı paylaşıma rağmen günde 10-15 kişinin gelmesi imkansız bence. çünkü hesaplar bot bile olsa o botların paylaşımlarını gören hiç mi gerçek insan yok :) yani bot oldugunu düşünürsek günde 1.500 değil 1.000 paylaşım yapılsa en kötü 400-500 kişinin gelmesi lazım ki madem gerçek hesaplar o zaman günlük 5-10 K arası rahat gelmeleri lazım. Anlam veremedim maalesef tek aklıma gelen analytics 'te mi bir sorun var acaba :D
Ben 2 farklı bilim sayfasından düzenli paylaşım yapıyorum, özellikle bir bot aktivitesi veya inorganik bir faaliyetim yok hocam, bu yüzden zaten sıkıntı hissediyorum.
Sıkıntı şurada, site içi sayımlarda, analytics sayımlarında hepsinde oranlar çok düşük, hani Facebook ve bit.ly engelleri vardı bir ara hatırlarsınız, ya da whos.amung.us siteye yönlendiriliyorsunuz gibi ibarelerle kullanıcıyı engellerdi. Sanki öyle bir dar boğaza takılıyor gibi geliyor ancak çözemedim.
Kimseye zorla beğendirmiyor, inorganik faaliyet gerçekleştirmiyorum, ama insanlar beğenip beğenmemezlikten mi geliyor anlayamıyorm :) :p