lostyazilim
tr.link

Bu mu Adsensenin bana verdiği para?

63 Mesajlar 7.647 Okunma
acebozum
tr.link

anaokuluyuz anaokuluyuz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek oto galeri
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 20 / 9
  • Ticaret 4, (%100)

Uzmann adlı üyeden alıntı

aylık 6 milyon tekil hit mi var ben mi yanlış görüyorum ? otomatik açılan 2 reklam koysan aylık +15k kazanırsın milletten reklam alsan bile aylık +10k kazanırsın

Kimseyle uğraşılmıyor hocam azıcık aşım ağrısız başım

elektronikssl
webimgo

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

anaokuluyuz adlı üyeden alıntı

Kimseyle uğraşılmıyor hocam azıcık aşım ağrısız başım

hocam adsensede kalsın ayriyetten o reklamlarıda koy bir sürü reklam çeşidi var valla benim bile içim gitti *** da reklam satışı konusunda kimseyle uğraşmak istemiyorsan yarı fiyatına reklam alanı satsan bile aldığın paradan 5-10kat daha fazla kazanırsın ayriyetten hit.im de bin mobil gösterim 30lira diyordu orayıda bir araştır

anaokuluyuz anaokuluyuz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek oto galeri
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 20 / 9
  • Ticaret 4, (%100)

Uzmann adlı üyeden alıntı

hocam adsensede kalsın ayriyetten o reklamlarıda koy bir sürü reklam çeşidi var valla benim bile içim gitti *** da reklam satışı konusunda kimseyle uğraşmak istemiyorsan yarı fiyatına reklam alanı satsan bile aldığın paradan 5-10kat daha fazla kazanırsın ayriyetten hit.im de bin mobil gösterim 30lira diyordu orayıda bir araştır

mobil gösterim yapıyorum zaten ama kimseden reklam almak istemiyorum kendi sitelerimin ve arkadaşlarıma veriyorum arkadaşlarımda kalitesini biliyor bi yabancıya diyorsun kardeş 250 tl adsense veriyor 300 ver sen al diyorsun adam anlamıyor malesef mantığı 100 tl olurmu diyor o yüzden vazgeçtim forma felan da ilan açmıyorum anlayan kişilerde buluyor bi şekilde toplistlerden felan :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al