Hadsbecs adlı üyeden alıntı
özet: siteni verirsin adam webmasterdir hiiç yoktan biraz anlıyodur senin sektörden bir site daha açar hitleri yarı yarıya kırar yada senin içerikleri en adi yolla googleye senden önce indexletir sen kopya içerik olursun o organik yada sitene saldırı yapar vb vb bu uzar gider
konuyu açan kişiye dm'den ulaşıp site adresini istese siteyi satan kişi adresini vermez mi? :)
GBMedya adlı üyeden alıntı
Niche çalışmalar yapıyorum ben çoğu zaman, birçok sitemde uyguluyorum, Şahsen kendi çalışmamın başkaları tarafından "Gereksiz" yere (Ç)alınmasını istemem.
Şöyle düşünün, ben siteyi oraya yazarsam birçok kişi bu siteye girip, içeriği benzer tutarak aynı şekilde ilerleyebilir.
sizin sitenizle aynı içeriğe sahip, rakip siteler sitenizi muhtemelen biliyorlardır.
site adresinizi paylaşmasanız dahi antiseo uygulamak isteyen uygular.
digi dükkan adlı üyeden alıntı
Forumda birisinin başına gelmişti bu durum ve film sitesine anti-seo çalışması yapılmıştı. Adult içerikli bir siteye çapraz link verilmişti. Çok fazla anti-seo türü var ve bu nedenle sizde öyle her yerde site adresinizi paylaşmayınız. Yıllarca emek verdiğiniz internet siteleri, bir kaç ayda dibe çakılabilir.
bir sektörde rakip siteleri bilmek için google yetiyor.
:)
sırf satış amacıyla site adresini forum'da paylaştığı için antiseo uygulanma tezi bence geçersiz.
rakip sitelere antiseo yapmak için google'da hedeflenen anahtar kelimenin aratılması yeterli.
kime ait olup olmadığının ne önemi var? :)