lostyazilim
tr.link

TTnet mi Süper Online mı? Sizce Hangisi

31 Mesajlar 4.227 Okunma
lstbozum
tr.link

Ecancan Ecancan Paylaşmak Güzeldir Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 359 / 215
  • Ticaret 30, (%100)
Gerçekten şu *****ten bıktım hız felan hiçbir şey yok ve hiç bir performans alamadım. Kotam odlamdan önce hızım 20kb ancaydı kotam doldu bir aralar hızım 300 kb dı yani akk ya girdikten sonraki hızım bile bana çok iyi gelmişti o hızdan sonra ancak hemen ardından hopp tüm internetim gitti ne kadar arıza kaydı açtıysam hiç bit şey olmadı ne düzeltildi neden destek verildi. İyice gözlerimi kararttım şuan tahattüt daha bitmedi ancak çıkacağım *****ten neyse veririm parasını. Zaten şuana kadar verdiklerim zarar.
Özetle kardeşlerim internette dolaşırken süper online denk geldim bu firmanın nasıl bir hizmeti yada nasıl bir interneti olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok *****ten dışarı çıkmadım hiç. O yüzden sizlere sorayım dedim malum webmaster forumunda en iyi sonuç elde edilir internet üzerine :D

wmaraci
reklam

Anil Anil I'm Here! Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Advertising
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 189 / 190
  • Ticaret 153, (%100)
Bende bu aralar degiştiricem. İkisinin arasındayım.

.

• Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 359 / 215
  • Ticaret 30, (%100)

Anil adlı üyeden alıntı

Bende bu aralar degiştiricem. İkisinin arasındayım.

Bn kafaya koydum zaten yeter bıktım artık şu ***** belasından tek korkum eğer süperonline da ***** alt yaspısını kullanıyorsa o zaman yandık :)

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Süper Online öneririm. Ben ***** kullanıyorum arkadaşım da Digitürk'ün kampanyasında yararlanıp Süper Online kullanıyordu. Ondayken internetin hızlı olduğunu fark edebiliyordum. Bana soracak olursanız Süper Online derim.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 359 / 215
  • Ticaret 30, (%100)

BigSEO adlı üyeden alıntı

Süper Online öneririm. Ben ***** kullanıyorum arkadaşım da Digitürk'ün kampanyasında yararlanıp Süper Online kullanıyordu. Ondayken internetin hızlı olduğunu fark edebiliyordum. Bana soracak olursanız Süper Online derim.

Hocam ben şundan korkuyorum burada firber internet yok malesef ADSL var sadece bunun hızıda 15mgbt denildi. Bulunduğum yerde o kadar hız alabilecekmişim. Ancak ADSL de alt yapıp ***** tean alıyorsa yandık demem o yani :)

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)

Ecancan adlı üyeden alıntı

Hocam ben şundan korkuyorum burada firber internet yok malesef ADSL var sadece bunun hızıda 15mgbt denildi. Bulunduğum yerde o kadar hız alabilecekmişim. Ancak ADSL de alt yapıp ***** tean alıyorsa yandık demem o yani :)

Alt yapı yoksa Süper Online ileri ki yıllara kaldı o zaman. ***** kullanacaksan da Allah sabır versin. :)

Klzmoon Klzmoon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek IU.UX / Motion graphic design
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 222 / 176
  • Ticaret 0, (%0)
Ben superonline kullanıyorum fakat oturduğunuz yerde fibernet kablosunun altyapısı yoksa *****'le aynı performansı veriyor. Superonline'ye geçecekseniz öneririm ben mutluyum fakat benim arkadaşımın oturduğu yerde fibernet altyapısı yok o şuan geçtiğine pişman oldu *****'le aralarında bir fark yok. Kısacası superonline'ye geçecekseniz ilk önce oturduğunuz yerde fibernet altyapısı olduğuna dikkat edin. Yoksa verilen paraya gene yazık olur.

YazTurkiye YazTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)
Kesinlikle Superonline diğerleri verdiği hizmetin yanından bile geçemez.

ibrahimTatar ibrahimTatar öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 1106
  • Beğeniler 283 / 282
  • Ticaret 35, (%100)
En iyisini yaparsın TTNet'ten ayrılmakla. Turkcell Superonline çok şikayet alıyor bir düşünün derim. Çünkü benimde ***** ile sözleşmem bitiyor. Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum. Oturduğunuz yerde uydunet hattı varsa eğer bir araştırın derim. Kullanan arkadaşlarım memnun olduklarını söylüyor :)

• Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 359 / 215
  • Ticaret 30, (%100)

Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı

En iyisini yaparsın TTNet'ten ayrılmakla. Turkcell Superonline çok şikayet alıyor bir düşünün derim. Çünkü benimde ***** ile sözleşmem bitiyor. Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum. Oturduğunuz yerde uydunet hattı varsa eğer bir araştırın derim. Kullanan arkadaşlarım memnun olduklarını söylüyor :)

YazTurkiye adlı üyeden alıntı

Kesinlikle Superonline diğerleri verdiği hizmetin yanından bile geçemez.

Klzmoon Official adlı üyeden alıntı

Ben superonline kullanıyorum fakat oturduğunuz yerde fibernet kablosunun altyapısı yoksa *****'le aynı performansı veriyor. Superonline'ye geçecekseniz öneririm ben mutluyum fakat benim arkadaşımın oturduğu yerde fibernet altyapısı yok o şuan geçtiğine pişman oldu *****'le aralarında bir fark yok. Kısacası superonline'ye geçecekseniz ilk önce oturduğunuz yerde fibernet altyapısı olduğuna dikkat edin. Yoksa verilen paraya gene yazık olur.

BigSEO adlı üyeden alıntı

Alt yapı yoksa Süper Online ileri ki yıllara kaldı o zaman. ***** kullanacaksan da Allah sabır versin. :)

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederm gerçekten ancak ulunduğum yerde fiber alt yapı yok malesef hazyır bu yok diye bu kadarda hız olmaması gerek yani bunlar vurdukca vuruyorlar super online ile aynı alt yapıyı kullanıyorlar buyuk ihtimal fibar olmayınca yapacak bir şey yok.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al