Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Gerçekten şu *****ten bıktım hız felan hiçbir şey yok ve hiç bir performans alamadım. Kotam odlamdan önce hızım 20kb ancaydı kotam doldu bir aralar hızım 300 kb dı yani akk ya girdikten sonraki hızım bile bana çok iyi gelmişti o hızdan sonra ancak hemen ardından hopp tüm internetim gitti ne kadar arıza kaydı açtıysam hiç bit şey olmadı ne düzeltildi neden destek verildi. İyice gözlerimi kararttım şuan tahattüt daha bitmedi ancak çıkacağım *****ten neyse veririm parasını. Zaten şuana kadar verdiklerim zarar.
Özetle kardeşlerim internette dolaşırken süper online denk geldim bu firmanın nasıl bir hizmeti yada nasıl bir interneti olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok *****ten dışarı çıkmadım hiç. O yüzden sizlere sorayım dedim malum webmaster forumunda en iyi sonuç elde edilir internet üzerine :D
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Bende bu aralar degiştiricem. İkisinin arasındayım.
.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Süper Online öneririm. Ben ***** kullanıyorum arkadaşım da Digitürk'ün kampanyasında yararlanıp Süper Online kullanıyordu. Ondayken internetin hızlı olduğunu fark edebiliyordum. Bana soracak olursanız Süper Online derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben superonline kullanıyorum fakat oturduğunuz yerde fibernet kablosunun altyapısı yoksa *****'le aynı performansı veriyor. Superonline'ye geçecekseniz öneririm ben mutluyum fakat benim arkadaşımın oturduğu yerde fibernet altyapısı yok o şuan geçtiğine pişman oldu *****'le aralarında bir fark yok. Kısacası superonline'ye geçecekseniz ilk önce oturduğunuz yerde fibernet altyapısı olduğuna dikkat edin. Yoksa verilen paraya gene yazık olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kesinlikle Superonline diğerleri verdiği hizmetin yanından bile geçemez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
En iyisini yaparsın TTNet'ten ayrılmakla. Turkcell Superonline çok şikayet alıyor bir düşünün derim. Çünkü benimde ***** ile sözleşmem bitiyor. Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum. Oturduğunuz yerde uydunet hattı varsa eğer bir araştırın derim. Kullanan arkadaşlarım memnun olduklarını söylüyor :)