En iyisini yaparsın TTNet'ten ayrılmakla. Turkcell Superonline çok şikayet alıyor bir düşünün derim. Çünkü benimde ***** ile sözleşmem bitiyor. Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum. Oturduğunuz yerde uydunet hattı varsa eğer bir araştırın derim. Kullanan arkadaşlarım memnun olduklarını söylüyor :)
Kesinlikle Superonline diğerleri verdiği hizmetin yanından bile geçemez.
Ben superonline kullanıyorum fakat oturduğunuz yerde fibernet kablosunun altyapısı yoksa *****'le aynı performansı veriyor. Superonline'ye geçecekseniz öneririm ben mutluyum fakat benim arkadaşımın oturduğu yerde fibernet altyapısı yok o şuan geçtiğine pişman oldu *****'le aralarında bir fark yok. Kısacası superonline'ye geçecekseniz ilk önce oturduğunuz yerde fibernet altyapısı olduğuna dikkat edin. Yoksa verilen paraya gene yazık olur.
Alt yapı yoksa Süper Online ileri ki yıllara kaldı o zaman. ***** kullanacaksan da Allah sabır versin. :)
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederm gerçekten ancak ulunduğum yerde fiber alt yapı yok malesef hazyır bu yok diye bu kadarda hız olmaması gerek yani bunlar vurdukca vuruyorlar super online ile aynı alt yapıyı kullanıyorlar buyuk ihtimal fibar olmayınca yapacak bir şey yok.