İyide siz bir web sitesine girerken, web sitesinin ismini yöneten kişiyle mi ilişkilendiyorsunuz. Muhtemelen buna karşı böyle düşünmüşsünüz. Örneğin; sahibinden.com için, adamın kullanıp kullanıp eşyalarını sattığını da düşünelim veya arabam.com için yöneticinin arabasını tanıttığını vb. bir sürü dev siteler var.
Ancak site ismiyle siteye bakış açısı; her şeyin tartışılıp en ince ayrıntısına kadar en iyi şekilde çözümlendiği kişilerin oluşturduğu topluluk olarak bakmak zor değil, kurnazadam için.
Ancak site ismiyle siteye bakış açısı; her şeyin tartışılıp en ince ayrıntısına kadar en iyi şekilde çözümlendiği kişilerin oluşturduğu topluluk olarak bakmak zor değil, kurnazadam için.
öncelikle "kurnaz denince aklımda **************, puşt gibi bir şey geliyor.
güven vermiyor yani" şeklinde yazmam size karşı bir hakaret değil ve alan adını sizinle ilişkilendirmedim.
kurnazadam.com'u sahibinden.com ve arabam.com ile ilgili konuda benzerlik gösterdiğini iddia etmeniz de kendinizi haklı göstermeye çalışmaya yönelik bir örnekleme.
madem konuyu ilişkilendirmeye çektiniz.
ben de farklı bir örnek vereyim
imzamdaki siteyi görüp siteye giren birçok insan benim eşcinsel olduğumu düşünüyordur.
haksız mıyım?
Ek olarak:
TDK
Kurnaz: sıfat Kolay kanmayan, başkalarını kandırmasını ve ufak tefek oyunlarla amacına erişmesini beceren, açıkgöz, hin.