lostyazilim
tr.link

Haber Sitesi Girişimi - GOOGLE NEWS

9 Mesajlar 803 Okunma
lstbozum
tr.link

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle herkese merhaba,

ciddi bir konudur, tamamen okuyun.

Üye olduğum günden beri hiç böyle bir konu açmadım ve herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım fakat artık sizlerle birlikte yepyeni bir girişim ağı oluşturmanın zamanı geldi. Türkiye'nin en çok aranan kelimesi haberler kelimesinde bir atak yapmaya var mısın? Eğer sende o şunu yapıyor, şu kadar para harcıyor gibi düşüncelere girdiysen bu sayfayı hemen kapatabilirsin! Çünkü benim stratejim çok farklı.

Öncelikle daha önce haber ajanslarında çalışmadı isen ve Google News hakkında bir bilgin yoksa rica ediyorum muhalefet olma! Ben uzun zamandır sektörün içindeyim, hangi kelimelerin, ne kadar hit getirdiğini çok iyi biliyorum. Ve gurur ile söylüyorum ki şuan sektörde birçok bilinen haber sitesi benim stratejilerim ile ayakta kalmaktadır. Bunları projemizin sağlığı açısından belirtmek istemiyorum.

Bu konuyu niye açtım?
Bazılarımızın elinde domainleri,sunucuları,paraları ve bilgileri var. Ben bilgisi olanlar tarafındayım ayrıca elimden geldiği kadar maddi destek tabiki. Sende şuan bu forumdaysan, bu konuyu okuyorsan ve bu saydıklarımdan birine sahipsen inan sende benim gibi para kazanmak, pastadan payını almak istiyorsundur. Şuan bir yerde çalışıyorsun diyelim. Kazandırdığın ve aldığın maaş arasındaki fark nedir? Tahmin ettin mi hiç? İşte bizde küçük adımlarla sektöre bir adım atmak istiyoruz.

Yapabilir miyiz?
Tabiki yaparız. Biz Türk'üz. Yıllar önce dijital ürün satmak için Adwors'u sömüren tek ülke Türkiye'ydi. Hatırlayanınız vardır elbette. Dolayısıyla da benim habercilik alanımda oldukça büyük stratejilerim var, oldukça büyük hedeflerim var. Ama tabiki ben sizi tanımıyoruz, sizde beni. O yüzden 1 hafta kadar tanışma,planlama süreçlerimiz olacak. Şöyle devam edelim;

• Sosyal medya

• SEO

• Grafiker

• Yazı yazmayı bilen herhangi bir canlı

Yukarıdaki 4 ana alana hitap eden girişimcilere ihtiyacımız var. Haberin içerikleri ve görselleri için. Bunlar çok önemli 2 faktördür. Seo kısmını ben ve yine buradan tanıştığım bir arkadaşım halledeceğiz. Ve bize her konuda destek olan insanlar ise haber ajanslarından gelen haberleri okuyup, değiştirerek sisteme girecekler. İşlemler bu kadar basit işte.

Son olarak ise bu sektörde bazı stratejilerin örneğini vermek istiyorum ne kadar ciddi bir analiz yaptığımı görmeniz açısından. Google'a "2015 Hangi Parti İktidar Olacak" yazdığında (çerezlere göre değişiklik gösterebilir) ilk 5de biryerde blogspot.com ile biten bir site göreceksin . O zaman neymiş, önemli olan şey mantık ve stateji ile ilerlemekmiş.

Nasıl katılırım?
Biz belki 1 sene sonra İstanbul'un veya Türkiye'nin en gözde ilçelerinden birinde bir ofis açmaktan, ajans açmaktan bahsediyoruz. İstediğimiz gibi çalışmaktan, istediğimiz gibi yaşamaktan bahsediyoruz. Hayal değil arkadaşlar, hedeflerden bahsediyoruz... Umarım elinde haberler ile ilgili bir domainin, yada destek olacağın bir sunucun vardır.. Seninde varsa bir düşüncen söyle, küçük adımlarla hemen başlayalım.

wmaraci
reklam

mustafa9859 mustafa9859 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ziraat Mühendisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 137 / 142
  • Ticaret 11, (%100)
usta ben varım :)

• Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkürler. Ama bir konuda ricam olacak oda nasıl destek olacağınız. Çünkü bu büyük bir girişim olacak ve internet girişimcilerine büyük bir örnek olacak. Canlı örnek.

Destek olurken editör olarak mı destek oluyorsunuz yoksa domain, hosting, haber yazılımı vs. olarak mı destek oluyorsunuz? Ana kriterlerde yardımlaşarak sonuca vardığımızda diğer destekçilerimizi editör olarak ekleyeceğiz ve tabiki onlarında bir kazancı olacak. Umarım bu konuyu herkes görür.

Ek Olarak:

ladesci ladesci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 41 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Detaylı bir pm alabilirsem domain adı ve grafik-video montaj desteğiyle katılabilirim.

wmaraci
wmaraci

emirmikail emirmikail WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 49 / 12
  • Ticaret 6, (%100)
www.haberlercanli.com bende varım

EmreToktas EmreToktas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 8 / 24
  • Ticaret 21, (%90)
Detayli om alabilirim.

SonYazilim SonYazilim www.sonyazilim.net Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek cad/cam/cae
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 298 / 299
  • Ticaret 61, (%98)
Grafiker ve sosyal medya konularında katılım gösterebilirim..

drcag drcag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek doktor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 3 / 107
  • Ticaret 2, (%50)
O kadar cok haber sitesi varki ulusal ise zaman kaybi olur. Yerel ise tutabilir. Bir konuya ozel haber ise kesin tutar bence ulusal yapmayin konuya ozel yapin mesela sadece saglik haberleri ya da teknoloji haberleri gibi...

Son Haberler www.haberdetaylari.com

• Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar hepinize minnettarım. Fakat ben ne yapacağımı ne yapmayacağımı çok iyi biliyorum. Şuan ulusal bir haber sitesinde çalışıyorum ve kendi haber sitemi yönetebilecek kadar piştim. Seo uyumlu haber nasıl yapılır çok iyi öğrendim. Arşivimde her gün minumum 4k hit getirecek kelimeler var ki bu forumda Anıl arkadaşım her şeyin kanıtını bizzat görmüştür.

Ciddi düşünen herkese anlık kanıt verebilirim. Amaç haber veya haberler kelimesinde yükselmek değil, haber sitesi açıp pazardan payımızı almak.

Hepinize Pm atamam çünkü kopyala yapıştır yapmak istemiyorum. Ama gerçekten ciddi gelirlere ulaşmak isteyen herkes beni skypeden eklesin. SKYPE:akcyseo

Ek Olarak:

drcag adlı üyeden alıntı

O kadar cok haber sitesi varki ulusal ise zaman kaybi olur. Yerel ise tutabilir. Bir konuya ozel haber ise kesin tutar bence ulusal yapmayin konuya ozel yapin mesela sadece saglik haberleri ya da teknoloji haberleri gibi...

kendineozel adlı üyeden alıntı

Grafiker ve sosyal medya konularında katılım gösterebilirim..

EmreToktas adlı üyeden alıntı

Detayli om alabilirim.

ladesci adlı üyeden alıntı

Detaylı bir pm alabilirsem domain adı ve grafik-video montaj desteğiyle katılabilirim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al