-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
güzel hostingi deneyebilirsin türkiye lokasyonlu vds sunucuları var dediklerine göre , ben vds paketini hiç kullanmadım normal host kullanıyorum 7k hitli sitemi şuan normal paketlerinde barındırıyorum arada memory hatası oluyor error logda o da paketin artık yetersiz gelmeye başlamasından dolayı diye düşünüyorum yani aylık 50 falan veririm diyorsan ordan vds sunucusu alabilirsin türkiye lokasyonlu .
tek eksisi ddos korumasının olmaması : ) o da çoğu Türk firmasında yok olanlarda baya baya pahalı onlardan almak içinde şirket olmak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
tam olarak sayılmaz hocam gidipte bizim sitelere büyük çaplı saldırılar olacağını sanmıyorum günlük 500k üzeri hite sahip siteler için belki büyük çaplı saldırılar oluyordur ama araştırdığım kadarıyla bu tür saldırılara karşı koruma sağlayan yabancı firmalar var ohv baya ucuz yani hiç denemedim ama ilerde oraya geçerim herhalde kullandığım firmanın vds paketi yetersiz kalırsa , ayrıca cloudflare de kullanmakta lazım o da baya engelliyor saldırıları cpuyu falanda rahatlatıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bildigim kadariyla 38 dc var ulkemizde. Host firmasi onerecek olursam TurHOST Alastyr GuzelHost NetInternet ve dahasi tercih edilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım/Yazılım/Bilişim
-
-
Ad Soyad
D** U**
-