-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Çok merak ediyorum benim gibi aylardır kafa patlatıp hiç bir proje aklına gelmeyen var mı? :)
uzun zamandır düşünüyorum çeşitli araştırmalar yapıyorum iyi sağlam ve kendimin de öncelikle inandığım bir projeye maddi sıkıntım olmadan giresim var ancak çeşitli fikirler aklıma gelse de pek sağlam olduğunu düşünmediğim için girişmedim. Hatta öyle ki kafayı yiyeceğim düşünmekten :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle herşey nasiptir bunu bilirsen, kafa patlatmana gerek kalmayacaktır.Bende bir aralar acaba birşeyler bulsamda parayı vursam diye düşünürdüm.Birilerinin yaptığı işi bir tık daha ileri götürmeyi düşündüm, hiç kimsenin bilmediği bir şey yapabilirmiyim diyede düşündüm ama gördümki nasip olmayınca işlerde olmuyor..Sen önce bir mesleğin nedir onu diyerek başla bize, beyin fırtınası yapalım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
expresstasarım adlı üyeden alıntı
Öncelikle herşey nasiptir bunu bilirsen, kafa patlatmana gerek kalmayacaktır.Bende bir aralar acaba birşeyler bulsamda parayı vursam diye düşünürdüm.Birilerinin yaptığı işi bir tık daha ileri götürmeyi düşündüm, hiç kimsenin bilmediği bir şey yapabilirmiyim diyede düşündüm ama gördümki nasip olmayınca işlerde olmuyor..Sen önce bir mesleğin nedir onu diyerek başla bize, beyin fırtınası yapalım :)
aynen öyle bende zaten artık senin dediğin gibi bir yola girdim baktım olmuyor boşver dedim :) beden eğitimi öğretmeniyim ancak şuan özel olarak spor eğitmenliği yapıyorum. Spor konusunda da çeşitli fikirlerim hatta bazı girişimlerim oldu ama sonra vazgeçtim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yardım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Şu e-ticaret işine bi kafam sarmadı. Tuhaf bişi. kazandırıyormu acaba.
Öte yandan; Para kazanmak için devasal bir proje buLmak, kimsenin yapmadığını birşeyi yapmak zorunda değilsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
poyraz4111 adlı üyeden alıntı
Şu e-ticaret işine bi kafam sarmadı. Tuhaf bişi. kazandırıyormu acaba.
Öte yandan; Para kazanmak için devasal bir proje buLmak, kimsenin yapmadığını birşeyi yapmak zorunda değilsiniz.
aynı fikirdeyim illa ki devasa paralar kazanmak zorunda değilsiniz. Bende zaten facebook kurayım diye düşünmüyorum :) maksat eğlenmek boş vakiti bu amaç uğruna feda etmek ve bundan ufak tefekte olsa maddi kazanç sağlamak. e ticaret konusunda benimde bir fikrim yok ama şunu biliyorum ki bir çok giyim üstüne kurulan ticaret siteleri artık patlıyor örneğin limango gibi. bu alanda da artık değişim var önceden bu tarz siteleri kullanan büyük firmalar artık kendi e ticaret sitelerini kurmaya başladılar bu durumda limango gibi sitelerin ömrünü bitirdi. Bildiğim ve duyduğum kadarı ile markafoni ve trandyol da da tehlike çanları çalıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yardım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam ben hiç anlamıyorum bu işten. bu trendyol markafoni falan, gitti gidiyor gibi siteler dimi, yani e ticaret, aracılık gibi bişi.. satandan pay al, alandan pay al, mantık bumu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Fikir sen istediğin zaman gelmez. Bir bakmışsın gelmiş ve o iş seni milyoner etmiş. Pes etme. Belki aylar belki yıllar sürer.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bence sürekli düşünmek hata. Gelirse kendiliğinden aklınıza gelir zaten. Boşuna düşünerek beyninizi yormayın.
Biyoloji hocam hep bişeyi düşünürken helada düşünün derdi. Ikınmak beyne giden kan miktarini yükseltiyormuş daha verimli oluyomuş. :D