aynen öyle bende zaten artık senin dediğin gibi bir yola girdim baktım olmuyor boşver dedim :) beden eğitimi öğretmeniyim ancak şuan özel olarak spor eğitmenliği yapıyorum. Spor konusunda da çeşitli fikirlerim hatta bazı girişimlerim oldu ama sonra vazgeçtim :)
İnsan birşeyleri amaç edinmek zorundadır, yoksa boş boş gezmenin kime ne faydası var ? Spor konusunda sana tavsiyede maalesef bulunamayacağım ama ben kendi açımdan şunu söylebilirim, grafik ve yazılım ile alakalı birde seo ile sürekli geliştirip daha fazlasını her zaman yapmaya çalışan biriyim.En sonda 3-4 sene kadardır E-Ticaret sektöründe baya bir ilerlediğimi zannediyorum.Her yaptığım işte yeni bir proje üretmeye çalıştım, mesela grafik tasarım ile başladığım meslek hayatımda önce grafik dersleri veren bir platform oluşturup buradan özel ders ücreti almak istedim = yemedi :) Sonra yazılım ile alakalı aynı düşünceyi edindim ikisini harmanlayıp denedim = yemedi :) Seo ile alakalı proje geliştirmedim, zira seo dan zaten kazancım olduğu için proje geliştirmedim.E-Ticaret olarakta şuanda E-Ticaret Yönetim olarak sevdiğim bir abim ile birlikte E-Ticaret yapamayan firmaların E-Ticaret organizasyonlarını gerçekleştiren bir projeye başladık.Ve işin açıkçası nasip kötüde değil şükür :) Bu dediğim süreçler 6 seneyi buldu..Nasibin ne zaman geleceği belli olmaz..