Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim bilgim dediğiniz gibi kendime bu bilgiler ışıgında güveniyorum sermaya olarak ise ne yazık ki kesin bir rakamım yok yani site için önemliyse bir yerden bulurum tarzında.
İkincisi ise diğer taraftan ise bir sitede okudugum makeleyi kendimce özgün olarak tekrardan yorumlayıp yazmamın bana herhangi bir zararı olur mu sizce ?
İkincisi ise diğer taraftan ise bir sitede okudugum makeleyi kendimce özgün olarak tekrardan yorumlayıp yazmamın bana herhangi bir zararı olur mu sizce ?
Zararı olur mu bilmem ama faydası hiç olmaz:) Bu şeye benziyor. Önde giden aracın da yakıtı az ama diyosunuz ki, ben de o araca tutunup/binip giderim ama kaykayımla veya kaputun üstünde. Yani diğerleri gibi içine binmem. Yani anlatılan şeyler aynı olduktan sonra, " ben kendime göre özgünleştiririm" diyerek bu işe atılanların yaptığı da budur. Kesinlikle diğerleri gibi yolda kalacaktır. Hem kendinizi, siteleri kullanan kullanıcıların yerine koysanıza.
1. site: bu yıl yağmurun bol olması nedeniyle barajlar doldu.
2. site: yağmurlar bol olursa barajların taşması gerçek oldu.
3. site: barajların dolup taşmasının nedeni olarak yağmurların bol olması düşünülüyor.
vb. binlerce kişi de aynı şeyi söylüyo ve kullanıcılar nefret eder hale geliyo aradıklarını bu tarz web sitelerinde görünce.