-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Z** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Unutmayın alt yapınızı gene ***** sağlıyacak.
nuktoprak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Yıllarca ***** kullanmış biri olarak bu firma hakkında yazacağım her kelimeye yazık olacağına inanıyorum, hele altyapı diyen arkadaşın bilgisizliğe veriyorum. Git telefonla bağlan ama *****'le bağlanma. Superonline kullanıyorum, bulunduğum bölgede fiber yok. 50 GB AKK var. Aylık download ortalama 130 GB, sana şu kadarını söyleyim. Ben hiç bir zaman acaba AKK yi aştımmı diye girip hiç kontrol etmedim, çünkü hızın düştüğü hiç farketmedim. Film ise film, indirmeyse indirme. Beni paramla rezil etmeden sadece işini yapıyo.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu tür konuların altında altyapı diyen arkadaşlar. Zaten tek altyapı o, kullanmayalım mı internet? Altyapı ile hiçbir alakası yoktur. Superonline aynı altyapıyı 100 kat daha iyi kullandığı için *****'e göre 100 kat daha iyi. Her açıdan. ***** kullanırken 5 mb'lik dosyayı 15 dakikada indiremediğimi hatırlıyorum. Hem de 8 mbit vaadettikleri pakette. Utanç vericiydi. Superonline'a geçtim. 240 mb'lik ekran kartı sürücümü 1 dakikada indirdim. Saniyede 8 mb download hızı da gördüm Superonline'da. 50 mbit vaadediyor Superonline. Peki hiç 50 oldu mu? Hayır. 50 vaadettiklerinde her zaman 52-53 mbit veriyorlardı. TTNet ise 8 vaadederken her ölçümümde 2.14'tü. Aradaki dağlar kadar farkı altyapı diyerek geçiştirmeyelim. Superonline ile ***** karşılaştırmak bile gereksiz zaten. Fark ortada.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Calypso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
***** haricinde Superonline yada VodafoneNET kullanabilirsin.VodafoneNet kullanıyorum son derece memnunum.
hayatim53
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
insan tamiri ediyor
-
-