Okan İŞLİ adlı üyeden alıntı

Tamam siz haklısınız tamam sakin olun :)

Sizin gibiler oldukça bu forumda yardım da bilgi de istenmez. Nerde bi yardım isteyen bilgi isteyen biri varsa orda sizin gibi yorum yapanlar mevcut. Size yorumunuzun hesabını soran da yok konuyu uzatmaya gerek de yok. Yeterince sorunun özünden kaydı zaten arkadaşın konusu.

Ayrıca arkadaş belirtmiş 2 tane dükkanlarının zaten olduğunu ve haram konusunda en az sizin kadar bilgisi olduğunu düşünüyorum. Bilgisi yoktuysa da siz haram olduğunu belirttikten sonra ev geçindirdikleri dükkanları satarlar ;)


Sanal ile gerçek arasında bir fark yok. Ben gerçek yaşantımda ki birine de uyarıda bulunurum. Hiçbir müslüman diğer din kardeşine zarar gelmesini istemez. Siz benim müslüman olmamdan mı rahatsızsınız? Eğer öyleyse herkesin dini kendine, herkes kendi görüş ve inancını yaşar. Ölüm sonrası inandığı boyutları da yaşar, unutmayalım ki her koyun kendi bacağından asılır.
O iki dükkan ailesinin, kendisine ait bir dükkan hakkında yorum bulundurdum ben. Ayrıca alt tarafa yardım amaçlı yorum da bulundurdum. Ufak bir uyarı neden böyle bir zarar gösterdi size bilememekteyim.
İyi çalışmalar, iyi günler.