Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

İnsanlar şunu benimsemiş bir kere; keywords, akılda kalıcı bir alan adı. İnternet alanında aktif ve bu işler ile haşır neşir olan biri şunu çok iyi biliyordur.

Tutup da akılda kalıcı domain alternatifi içerisine tamamen yönelmez, tabiki olsa fena olmaz ama önemli olan ismin uzunluğu değil vermiş olduğu bilgidir.

Örnek de vereyim tam olsun; " m o d a . Com / s a g l i k.com " bu adresler mesela çok değerli değil mi ? Ama suan kullanımda değiller yillanmis kullanımdan düşmüş ve domain firmaları almış. Ne zaman düşer bunu ben bilemem. :)

Ben diyorum ki ister 3 karakterli olsun, ister 16 karakterli olsun siteniz. Önemli olan vereceğin hizmet ve kalite dir. Ben siteni aliveli.com diye aratmayacagim teknoloji haberleri, moda haberleri, Seo v.b kelimeler ile arama yapacağım. Karşıma çıkan sonuçlar arasında bana faydası dokunan siteyle ilgili olacağım.

Demek istediğim şu; Ssl al >/ Eşsiz bir tasarım >/ faydalı, profesyonel, özgün içerik >/ SEO >/ Sosyal medya.

Sonrasında fark oluştur :)


Profesyonellik Bu Olsa Gerek 5 Dakikada bir blog yazısı olabilecek hemde güçlü bir yazı olabilecek yazıyı yazmışsınız ve beni aydınlattınız çok teşekkürler.