-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Dedicated serverim'da "df -H" komutunu verdiğim de, diskin cok az oldugunu ancak "fdisk -l | grep Disk" komutuyla disk'in tam boyutunu görebiliyorum. Ben bu tam boyutu nasıl sunucuya tanımlayacağım ?
Komutlar ve çıktıları bu şekilde arkadaşlar. 480'den fazlada olabilir. Benim için farketmiyor sadece artsın yeter.
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Diskleri mount etmeniz lazım. Sunucu yapılandırılırken 3 disk birleştirildimi? Ve root, home gibi dizinlere el ile yüzde verdinizmi? Mesela ovhde öyle. home gibi dizinlere boşta kalan 15-20 gb kullanır, tüm alan boşta kalır. Sunucu oluştururken ayarlamak lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
1and1 kullanıyorum. İlk ay iyi indirime kaçmışlardı deneyeyim dedimde denemez olaydım :P
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
PHP Developer , IT Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Diskleri tekrardan mount etmeniz gerekiyor. Var olan veriyi bu yüzden kullanamıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Nasıl yapılacağı hakkında bilginiz varmı
mount -t vfat /dev/sdb1 /media/disk böyle bir kodla felanmı yapılıyordu ?