adlbelge adlı üyeden alıntı

Ben aynı problemi yaşadım şahsen. Elit medya ile anlaştık sözleşmede yaptık. Rapor göndereceğiz denildi gelmedi. Bir kaç kez ben ısrarla rapor istedim göndermediler. Sonra ahrefsten backlinkleri ve makaleleri incelediğimde çöp makalelerin düzgün olmayan paravan sitelerde yayınlandığını gördüm. Çalışmayı durdurdum ücretin kalan yarısını ödemedim. Eklenen tüm linkleri bir günde sildiler sitemle başbaşa kaldım. Aynen sizin dediğiniz gibi oldu yani. Şimdi mi adam gibi kendi işimi kendim yapıyorum. Okunacak hit getirecek yazılar yazıyorum. Siteme özgün içerik ekliyorum.

Siz siz olun arkadaşların dediği gibi her seocuya para kaptırmayın. Kurumsalız diyen herkesede inanmayın. Üstelik aradım açmadılar cepten mesaj attım linkleri silme bir ay müsade et ödemeni yapayım dedim. Gelen cevap kaybol oldu.

Yani elit medya gibi firmalara seo yaptırıırsanız site tamamen onların eline geçer. İleride anlaşamazsanız anında linkleri silerler sizde zorda kalırsınız. Başta sitemin yükseldiğini görünce sevinmiştim lakin o makaleleri müşterilerim görse piyasaya çıkamam. Bizim sektörümüz evden eve nakliye veya medyum sitesi gibi değil,

Kalite yönetim sistemi danışmanlığı yapan firmaya böyle makale olur mu?

Şikayetlerinizi gerçekleştirmelisiniz diye düşünüyoruz. Diğer arkadaşlarımızın başı yanmasın.