Yanlış anlaşılmasın ama sitede gördüğüm bir kaç (Bayağı fazla) eksiklikleri söylemek istiyorum.
Sisteminizi 1 hafta kullanan biriyim ve tasarım açısından gayet kaliteli olmuş.
Sitede yaklaşık hesapladığım 400 üzerinde w3 hatası mevcut. Sistem imleme olarak değil de blog olarak kayıtlı. İmleme ile alâkası bile olmayan bir sistem. Hiçbir imleme sitesi dışarıya verdiği referanslardan Google aranması tarafından çıkmaz ve kendi sistemimde imlediğim konular sizin siteniz tarafından kendi sitemden önce çıkıyor...
Sitenizde w3 hataları bol miktarda olduğundan açık bulmak çok kolay oluyor bildiğiniz üzere de XuAr33 nickli üyenizden bir kaç anı hatırlıyorsunuzdur...
Sisteminizi değiştirmenizi yada onarmanızı tavsiye ediyorum... Teşekkürler.
Sisteminizi 1 hafta kullanan biriyim ve tasarım açısından gayet kaliteli olmuş.
Sitede yaklaşık hesapladığım 400 üzerinde w3 hatası mevcut. Sistem imleme olarak değil de blog olarak kayıtlı. İmleme ile alâkası bile olmayan bir sistem. Hiçbir imleme sitesi dışarıya verdiği referanslardan Google aranması tarafından çıkmaz ve kendi sistemimde imlediğim konular sizin siteniz tarafından kendi sitemden önce çıkıyor...
Sitenizde w3 hataları bol miktarda olduğundan açık bulmak çok kolay oluyor bildiğiniz üzere de XuAr33 nickli üyenizden bir kaç anı hatırlıyorsunuzdur...
Sisteminizi değiştirmenizi yada onarmanızı tavsiye ediyorum... Teşekkürler.
Merhaba,
Öncelikle bildiriminiz için teşekkürler.
Ortada sosyal imleme ile ilgili yanlış bir algı söz konusu.
Sosyal imleme, siteler için bir backlink kaynağı değil düzenli internet kullanıcılarının gündemi takip etmesi için bir çeşit sosyal ağdır. Fakat bu tarz Türkiye'de farklı algılanmış ve sadece webmaster'ların ilgilendiği backlink kaynakları olarak görülmüş.
Bir sosyal imleme sitesinin Google index'i olması gayet normal. Yabancı popüler sosyal imleme sitelerinden örnek vermek gerekirse Digg'in 2.870.000, Delicious'un 1.220.000 ve Reddit'in 23.200.000 google index'i bulunmakta.
Bir sosyal imleme sitesi google aramalarında paylaşılan içeriğin asıl sitesinden önde olabilir. Google'ın her sosyal imleme sitesini tanıması mümkün değildir. Bu sadece Digg,Reddit vs. çok büyük çaplı sosyal imleme siteleri için geçerli olabilir.
Tasarımsal hatalardan nasıl sistemsel açıklar bulduğunuzu anlayamadım. Var olan 360 w3 hatasının büyük bir bölümü alt etiketi tanımlanmamış resimlerden kaynaklanıyor. Yakın zamanda bunları düzelteceğiz.
Bildirimiz için tekrar teşekkürler.