YazTurkiye adlı üyeden alıntı

Biraz gönderme gibi oldu ama haksız sayılmam tüm dünyada sınırsız olan şey bizde neden 3-5 olsun ki ? ilerlememize engel oluyor :)

Bilgi için teşekkürler sizin verdiğiniz linkide deneyeceğim.


Aylık 6 TL gibi bir ücret vererek 2-3 değil, sınırsız sorgu hakkı ve sıra takip ve analiz gibi araçlarda kullanıyorsunuz.

Bahsettiğin sitede ise aylık fiyatlar 24 dolardan, yani 64 TL'den başlıyor.

Türk internet sektörünün ilerlemesine engel olan malesef bizim beleşi çok seven insanımız. Yurtdışında millet hizmeti beğendiğinde premium alarak destek oluyor, hizmeti kullanıyor. Bizde o yok. İlla beleş olacak, sınırsız olacak, sitede reklam olmayacak.

Bir zamanlar extremetracking diye çok güzel bir hit sayım aracı vardı. Adamlar tüm dünyaya (türkiyeden fakir ülkeler dahil) premium sattılar, türkiyede alan yoktu ve birde bunun üzerine extremetracking'in logosunu sitelerinden gizlemeye çalışıyorlardı. Baktılar Türkiye yarara değil zarara çalışıyor, adamlar tüm Türkiyeyi engellediler.

Bu da buna benziyor işte. Beleş isteyenler bu aracı kullansınlar tabi. Bu araç dışında daha bir çok araç var ayrıca. Onları da kullanabilirsiniz. Hizmet isteyenler 6 TL gibi ücret verip hem WM Aracı'na destek oluyor hem de sınırsız sorgu ile bir çok hakka sahip oluyorlar.