-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Güncel Rpc servislerini kullanın
Güncel ve çok yazı girişi yapın (Spin değil )
Düzenli Whois backlink alımı yapın aşırıya kaçmayın.
Sosyal medyayı kullanın.
Bunlardan sonra index hızınız artacaktır.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
uluslararası ilişkiler uzmanı
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
index dosyanıza aşağıdaki kodu yazın.
Hosting hizmeti aldığınız sunucu bilgisayarlarının kullandığı saat dilimini biliyorsanız gün içerisinde birkaç kez indexletmeniz mümkün. Fakat günde birkaç kez index vermeniz arama motorları optimizasyonlarında size avantaj sağlamaz.
index takibinizi yanlışlıkla kapatmış olabilirsiniz. Onu da aşağıdaki kodla aktif hale getirebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TuranTR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Webmaster Tools'a üye olabilirsiniz arkadaşların dediği gibi ek olarak düzenli makale girin. Sonrasında ise pingleyerek bu hızı arttırabilirsiniz. Sosyal medyalardada paylaşarak Google'nin gözünde içeriklerinizin yararlığını arttırırsınız. Otomatik index hızıda artar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Wordpress bir siteyse otomatik pingleme eklentileri bulunmaktadır sitede yapılan her paylaşımda botlara ping yollayan gayet güzel bir uygulama tavsiye ediyorum. Yine wordpress kullanıyorsan yapılan her paylaşımı otomatik olarak sosyal medya hesaplarına gönderen eklentilerde mevcut bunları kullanarak indexlenme hızını arttırabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Çok da zor olmaması lazım index hızının. Ben saniyesinde index alıyorum. 30 tane ping servisi ekledim wordpress e. Çok zor değil açıkçası. Özgün içerik, ping.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Düzenli olarak yazı paylaşın ve özgün olsun bu birinci kural, 2. olarak sitenize düzenli olarak backlink alın, backlink paketlerini deneyebilirsiniz.
Amacınız hızlı index almak vs. olmasın ziyaretçinin sitede gezinmesini sağlayın yorum yapabileceği alanlar olsun etkileşim halinde olun. Google ziyaretçi için çalışır sizde google için değil ziyaretçi için çalışın. mesela paylaş butonu bile çok etkilidir.