-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar, malum hepimiz webmaster değiliz, forumdaki çoğu arkadaşım da benim gibi kodlama, tasarım, grafikerlik bilgilerine sahip değildir; yani ben böyle tahmin ediyorum:) Çoğu zaman aklıma güzel bir fikir gelir, ama icraata dökemem, çünkü bu alanda yetersizim.
Şuan bir işim var, Allaha şükür iyi kötü kazanıyoruz, en azında sürekli gelir ve sigortaya sahibim. Ama memleketteki birçok insan gibi ben de aysonunu getirmekte zorlanıyorum. Öyle yatım katım olsun, kahvemi manhattan'da içim, pizzamı romada yiyim gibi ütopik hayallerim yok, ama en azından bana biraz nefes aldıracak, çok borca harca girmeden hayatımı idame ettirebileceğim bir ek gelirim olsa çok güzel olurdu.
Özellikle işin ehli arkadaşlardan rica ediyorum, web tasarım bilgisi olmadan da para kazanabilir miyiz? Nasıl? Forumlarda sıkça kullanılan söz "Pasta büyük hepimize yeter" Lütfen ben öğrendim sen de öğren tarzı muhabbetlere girmeyelim. Sonuçta hiçbirimiz boş gezmiyoruz, kimisi kodlama öğrenir, ben de gramın 10da birinden çözeltiler yapıp boya reçeteleri oluşturuyorum, ama bunu caka malzemesi yapmam; çünkü bir işime yaramaz. Bunu yazmamdaki amaç hepimizin farklı yetenekleri var ama bunları birbirimizi ezmek için kullanmayalım lütfen, çok uzattım sanırım, ben bugüne kadar araştırıp bulduğum birkaç fikri eklemek istiyorum, ustadlar lütfen ekleyin, çıkarın, bu olur şu olmaz diyin;
* Makale yazarlığı
* Satış ortaklığı (özellikle clickbank- yerli sistemleri yazmıyorum)
* Paypal alım satımı
* Domain ticareti
* Blog yazarlığı
* Upload
* Link kısaltma
* Ptc siteler (kayda değer bir kazncı olmadığını söylüyor çoğu arkadaş ama belki atladığımız bir nokta vardır)
* Gittigidiyor, sahibinden vb sitelerde ürün satışı
Çok değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3rKaN
Klasik Tüketici
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
657
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba. Ben bilgim olan kısımdan kendimce fikrimi söyleyeyim. Makale yazarlığında aşağı yukarı asgari ücret kadar hatta daha fazla gelir sağlanabilir. Tabiiki eğer düzenli ve kaliteli yazılar yazarsanız. Domain ticareti için biraz geç kaldığımızı düşünüyorum, yeni uzantılar vs iyice çocuk oyuncağına döndü. Blog yazarlığından kasıt kendinize ait bir blog açıp düzenli olarak yazmaksa, özgün içerik illaki akmasada damlayacaktır adsense vs. ilerleyen zamanlarda da artacaktır. Diğer konularda çok bilgi sahibi değilim, konunun takipçisiyim (:
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Makale ve blog yazarlığı, aynı zamanda güzel ürünleriniz varsa satmanız. Bu 3'ü dışındakiler boş hayal hocam. Çok az kazandırıp çok uğraştıran şeyler diyebiliriz. Ha satış ortaklığı da iyi ama siteniz olmadan yapmanız çok zor. Makale yazıp satmanız en iyi seçenek. Günde en az 1000 kelime yazsanız ve 100 kelime için 1 TL alsanız aylık 300 lira ek gelir olur. Ha daha fazla yazarsanız, vaktiniz bolsa asgarî maaşa yakın alabilirsiniz. Tamamen şahsi fikirlerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
teşekkürler arkadaşlar konu güncel, başka fikri olan arkadaşlarda yazsın lütfen
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
blog yazarlığı diyorsunuzda enim sitem var günlük 20 hiti vb var kaç hitti gelir elde ediliyor ve neyden gelir elde ediiliyor
https://teknolojim.online/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Blog açmadan, Her hangi bir site açmadan Büyük Freelance sitelerinde ilan verebilirsiniz, yeteneklerinizi yazabilirsiniz projelerinizi sunum yaparak iş yakalayıp para elde edebilirsiniz.
** İlgi çekici proje sunumları
** Piyasada o fiyata rekabet çıkın, az fiyattan satın, daha çok çalışın ve kazanın büyüyün!
** Hangi sektör olsun Grafik tasarım 3D-Max tasarımları - Web tasarım seo gibi çeşitler bunların arasında deneyimliyim diyorsanız sunumlarınızı hazırlayın fiyat verip iş yakalayın para kazanmayı başlayın ;)
www.osmanlidavetiyeci.com
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İçlerinden en iyi kazandıran Sahibinden.com heralde. Özellikle 2.el telefon satan arkadaşlarım var, iyi satış yapıyorlar. Telefona taksit kalktı, ucuz olanları da hep çin markası. Bu yüzden 2.el telefon iyi gidiyor. Bende bir ara satış yapmıştım öyle. Köylü malı kilim, hasır, duvar halısı, boduç, testi vs satılıyordu.
Bunun yanında yerel bir bilgisayarcıyla anlaşarak da para kazanan bir tanıdığım var. Müşteri buluyor ona web tasarım için. Komisyon alıyor. O 150 aldığını söylüyor ama az da olabilir çok da.