lostyazilim
tr.link

Woocommerce Wordpress Sorununu Giderebilecek? (ücretli)

4 Mesajlar 1.885 Okunma
acebozum
tr.link

telatabi telatabi istalya.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Social Media & Web Solutions
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 683
  • Beğeniler 282 / 122
  • Ticaret 19, (%100)
Bu sorunu çözebilir misiniz?
Güncelledim ama hala aynı yazıyor. Ayrıca bir diğer sorun da, yeni sayfa oluştur deyince açılmıyor. Woocommerce eklentisini kaldırıp deniyince açıyor. Temel sıkıntı woocommerce.

Bu işten sağlam anlayan birisiyle görüşelim.

Sistem Durumu:

wplms/woocommerce/archive-product.php,
wplms/woocommerce/checkout/cart-errors.php,
wplms/woocommerce/checkout/form-billing.php,
wplms/woocommerce/checkout/form-checkout.php 2.0.0 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.3.0,
wplms/woocommerce/checkout/form-coupon.php 1.6.4 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.2,
wplms/woocommerce/checkout/form-login.php,
wplms/woocommerce/checkout/form-pay.php,
wplms/woocommerce/checkout/form-shipping.php 2.1.2 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.2.0,
wplms/woocommerce/checkout/review-order.php 2.1.8 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.3.0,
wplms/woocommerce/checkout/thankyou.php 2.0.0 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.2.0,
wplms/woocommerce/content-product.php,
wplms/woocommerce/single-product/short-description.php,
wplms/woocommerce/single-product/title.php,
wplms/woocommerce/single-product.php

elektronikssl
webimgo

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Tam olarak neyi güncellediniz hocam sorun WPLMS Learning Management System adlı temadan kaynaklanıyor :)

Fizello - Inspired by Colors

telatabi telatabi istalya.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Social Media & Web Solutions
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 683
  • Beğeniler 282 / 122
  • Ticaret 19, (%100)

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Tam olarak neyi güncellediniz hocam sorun WPLMS Learning Management System adlı temadan kaynaklanıyor :)

ewet bu temayı kurdum, bu temada sorun yok. ama o temanın eklentisi olan woocommerce de sorun var.

Sorduğun sorunun cevabına gelecek olursak bu adreste güncel dosyalar var https://github.com/woothemes/woocommerce/tree/master/templates
yukarıda çekirdek sürüm dediği sürümleri ftp'den yükledim ama bana hala aynı uyarıyı veriyor. Aşağıdaki uyarı yani. Anlatabildim mi bilmiyorum

wplms/woocommerce/checkout/form-checkout.php 2.0.0 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.3.0,
wplms/woocommerce/checkout/form-coupon.php 1.6.4 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.2,
wplms/woocommerce/checkout/form-shipping.php 2.1.2 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.2.0,
wplms/woocommerce/checkout/review-order.php 2.1.8 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.3.0,
wplms/woocommerce/checkout/thankyou.php 2.0.0 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.2.0,

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)

telatabi adlı üyeden alıntı

ewet bu temayı kurdum, bu temada sorun yok. ama o temanın eklentisi olan woocommerce de sorun var.

Sorduğun sorunun cevabına gelecek olursak bu adreste güncel dosyalar var https://github.com/woothemes/woocommerce/tree/master/templates
yukarıda çekirdek sürüm dediği sürümleri ftp'den yükledim ama bana hala aynı uyarıyı veriyor. Aşağıdaki uyarı yani. Anlatabildim mi bilmiyorum

Sorun temanızda bulunan Woocommerce şablonlarında yukarıda vermiş olduğunuz linklere bakılırsa durum açık şekilde anlaşılıyor "wplms/woocommerce/checkout/" dizinindeki dosyaları uyumlu Woocommerce şablonları ile değiştirmek gerekiyor.Şu anda Woocommercenin son sürümü 2.3.11 sizin temanızın Woocommerceye verdiği destek ise geride kalmış.Temanız lisanslı ise son paket ile güncelleme yapın themeforestten baktım temanızın Woocommerce son sürümüne desteği bulunuyor.İyi çalışmalar dilerim.

Fizello - Inspired by Colors
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al