-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Bu sorunu çözebilir misiniz?
Güncelledim ama hala aynı yazıyor. Ayrıca bir diğer sorun da, yeni sayfa oluştur deyince açılmıyor. Woocommerce eklentisini kaldırıp deniyince açıyor. Temel sıkıntı woocommerce.
Bu işten sağlam anlayan birisiyle görüşelim.
Sistem Durumu:
wplms/woocommerce/archive-product.php,
wplms/woocommerce/checkout/cart-errors.php,
wplms/woocommerce/checkout/form-billing.php,
wplms/woocommerce/checkout/form-checkout.php 2.0.0 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.3.0,
wplms/woocommerce/checkout/form-coupon.php 1.6.4 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.2,
wplms/woocommerce/checkout/form-login.php,
wplms/woocommerce/checkout/form-pay.php,
wplms/woocommerce/checkout/form-shipping.php 2.1.2 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.2.0,
wplms/woocommerce/checkout/review-order.php 2.1.8 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.3.0,
wplms/woocommerce/checkout/thankyou.php 2.0.0 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.2.0,
wplms/woocommerce/content-product.php,
wplms/woocommerce/single-product/short-description.php,
wplms/woocommerce/single-product/title.php,
wplms/woocommerce/single-product.php
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Tam olarak neyi güncellediniz hocam sorun WPLMS Learning Management System adlı temadan kaynaklanıyor :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
telatabi adlı üyeden alıntı
ewet bu temayı kurdum, bu temada sorun yok. ama o temanın eklentisi olan woocommerce de sorun var.
Sorduğun sorunun cevabına gelecek olursak bu adreste güncel dosyalar var
https://github.com/woothemes/woocommerce/tree/master/templatesyukarıda çekirdek sürüm dediği sürümleri ftp'den yükledim ama bana hala aynı uyarıyı veriyor. Aşağıdaki uyarı yani. Anlatabildim mi bilmiyorum
wplms/woocommerce/checkout/form-checkout.php 2.0.0 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.3.0,
wplms/woocommerce/checkout/form-coupon.php 1.6.4 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.2,
wplms/woocommerce/checkout/form-shipping.php 2.1.2 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.2.0,
wplms/woocommerce/checkout/review-order.php 2.1.8 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.3.0,
wplms/woocommerce/checkout/thankyou.php 2.0.0 sürümü güncel değil. Çekirdek sürüm: 2.2.0,
Sorun temanızda bulunan Woocommerce şablonlarında yukarıda vermiş olduğunuz linklere bakılırsa durum açık şekilde anlaşılıyor "wplms/woocommerce/checkout/" dizinindeki dosyaları uyumlu Woocommerce şablonları ile değiştirmek gerekiyor.Şu anda Woocommercenin son sürümü 2.3.11 sizin temanızın Woocommerceye verdiği destek ise geride kalmış.Temanız lisanslı ise son paket ile güncelleme yapın themeforestten baktım temanızın Woocommerce son sürümüne desteği bulunuyor.İyi çalışmalar dilerim.
Fizello - Inspired by Colors