Crazy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
PM gönderdim, düşünürseniz dönüş yapınız.
scopewm
https://goo.gl/kheJRt
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
bence güzel bir tatil yapabilirsin , realist olmak gerekirse konuya cevap verenler sadece hevesini kaybetmemiş halen para kazanma isteği olan kişiler 500 liraya site açarsın hit kasarsın bl, pr, seo vb bir sürü işlerle ugrasırsın sıteyı 2 k 3 k yaparsın adsens alırsın ılk ay 100 lıra gelırın olur 2.ay adsenseden bannlanırsın tekrar alırsın tekrar bannlanırsın gıbı bosuna ugrasır durursun tabı o arada sureklı sıte masrafları cıkar bosver al o parayı ramazandan sonra tatıle gıt
1 kişi bu mesajı beğendi.
Grafik Hizmetleri | https://goo.gl/kheJRt | behance.net/scopewm
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ben senin yerinde olsam bir tane sağlam bir Trend Topic Scripti, 1k'da user alırdım. TT işine girerdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bi de bize bakalım: 17 TL ye yamaindir.org domaini aldım. 30 TL yıllık reseller (kötü mötü olur mu hiç yıllık o kadar diyorlar ama bal gibi oluyor. Daha 1-2 sıkıntı yaşadık 4 aydır. Onlarda TİCKET atıp çözüldü.) Toplam masrafım 50 TL. Ama sitemde bi sıkıntı var birileri bot vb ile reklama tikliyor. Adsense aldık 1 haftada 7 TL kadar kazandık. Sonra bu tiklamalar yüzünden banlandık. Şimdi adcash var sitede yaklaşık 1 aylık gelir 3$ kadar. Bu ay yanı şu ana kadar bu kadar kazandık. Üstelik 2 aydır toplam 2-3 yazı girdik geliştirmeye önem verdiğimiz için. Ama sonuçlarda hep ilk sıralardayız. İlgilenebilsek uçacak site :)
Azmedince olur ama 3-4 ayda aylık 300 vb kazanmak zor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
- En az 2 yıllık domain almak. 60 TL
- Blogspot blog açmak. Bedava.
- Aldığın domaine blogu yönlendirmek. Bedava.
- Her gün güncel, özgün ve seoya uygun içerik eklemek. Emek ister.
- İlk ay sadece içerik girmek.
- ikinci ay 1 ya da 2 siteden backlink-tanıtım yazısı almak. 60-70 TL. Her gün içerik girilmeye devam edilecek.
- Üçüncü ay 3 kaliteli siteden backlink-tanıtım yazısı almak. 150 TL. Haftada en az 4 farklı günde 5 içerik girilmeye gayret edilecek.
- Dördüncü ay 3 kaliteli siteden backlink-tanıtım yazısı almak. 150 TL.Haftada en az 3 farklı günde 5 içerik girilmeye gayret edilecek.
- Dördüncü ayın sonunda en az 100 içerikli bir siteye sahip olunacak.
Dördüncü ayın sonunda beşinci aya girilirken reklam şirketlerinden birine üye olunacak, site kabul edildiğinde profesyonel reklam yerleşimini kalan parayla yaptırıp, siteye verdiğiniz emeğin karşılığını almak için beklenecek. Bu belki 1 yılı bulacak belki reklamı yerleştirdiğiniz günden itibaren yüzünü güldürecektir... Her gün düzenli seoya uygun özgün içerikle beraber bir yerlere gelmeniz mümkün ama bunun yanında sabır da lazım.
Yani site işleriyle para kazanmak o kadar kolay değil hocam. İnternetten çabuk para kazanmak istiyorsanız site işlerine girmemenizi tavsiye ederim. He yok acelem yok uğraşırım ve sabrederim derseniz, uğraşlarınız elbet bir gün sonuçlanır.
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
@noyantanriver kardeş facebook beğeni sitesi aç seo çalışması yaptır. Günde 20-30k hit geliyor. 1TL'den hesaplarsan en kötü ihtimal 30 tl getirir. Adsense + link.tl + goon ads alırsın siteye günlük 50-60 tl bırakır en kötü
s