-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim 10 numara 5 yıldız çok çok beğendim. Son zamanlarda gördüğüm en iyi tasarım diyebilirim. Slider bir tık daha küçük olabilir belki yanlardan. Onun dışında harbiden güzel olmuş içeriği geliştirdikçe daha da güzel olacaktır. Hatta bununla ilgili benzer benim de bir projem vardı ama hayata geçiremedim. Umarım sen başarırsın. Yardıma ihtiyacın olursa hiç çekinme seve seve yardım edebilirim başarılar :)
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
reklam bannerlarına reklam yerleştirin, www. ekini kaldırın yalnızca geziyor.net olsun, aynı şekilde index.php vb. eklerde kaldırılabiliyor ise kalksın, logo değişmeli, geziyor yönetici adı ile mekan girmeyin, Geziyor.Net adı ile girin yahut sahte bir ad ile girin, ingilizce kalmış yerler de türkçeleştirilmeli, hem ana sayfa da hemde sol menünde yeni eklenen mekanlar yer alıyor sol menüde ki kalkmalı. aynı şekilde mekan kategorileri zaten ana sayfa da var o da kalkmalı, firma hakkında bilgiler kısmına daha uzun yazılar yazılmalı. bu seo açısından önemli.
Malkoc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isminin akılda kalmasıda güzel olmuş satmak istesen kolay bi şekilde satabilirsin
zya1903
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yatırım gerektiren bir iş hadi yatırımı da geçtim hazır scriptle bir yere kadar. Senin siten gibi onlarcası çıkacak piyasaya.
Malkoc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteye hızlı bir şekilde yerler eklemelisiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site harika, fikir'e bayıldım. Site adıda marka olabilecek potansiyel taşıyor. Kesinlikle iyi bir gelir getirir ileride. Yolunuz açık olsun kolay gelsin. :)