Yazılımcı kaçmamıştır. Siz ilk anlaşmadan sonra anlaşmaya dahil olmayan farklı farklı şeyler isteyip normalde (1 haftalık işi 5 haftaya çıkaracak kadar)her isteğiniz karşılanmasına rağmen yine de extralarımız olmuyor yeaa diyip para falan talep etmişsinizdir aracıdan. Daha da beteri eksik diye sürekli iletilen şeylerin genelde çözülmüş ama tarafınızca test edilmeden bunlar eksik diye gösterilmesinden kaynaklanması olabilir bazı problemler.

Hatta size iş yapan insanlara hakaret falanda etmişsinizdir. Her telefonu cevaplamasına rağmen parayı alana kadar mı ilgilendin falan demişsinizdir. Sanki parayı o sizden almışçasına.

Hatta ve hatta yaptığı işi kötüleyip saygısızlığında dibine vurmuşsunuzdur belki?

Öncesi sonrası grafiklerinizden de anlaşıldığı üzere siz zaten bu işi yapabilecek kişilerde değilmişsiniz bence. İnsanlar size boşuna yatırım yapıyor. Bizim gibi profesyonellere tutunup iş yapıp kendi başarınız gibi göstermeniz okey onda sorun yok hak yeme davasını bir düşünün derim.

Saldırganlık algılamayın ben şu süre zarfında kesinlikle sizin gibi ters bir duruma girmedim bunun adı kendini koruma.

Ek Olarak: İyi niyetli yardım sever arkadaşlar lütfen bu konuda biraz kendinizi tutun keza 10 gün sonra herhangi başka bir problem olduğunda ki sizin yaptığınız ile ilgi alakası olmasa dahi senden önce böyle değildi senin yüzünden oldu falan diye üzerinize yıkacaklar. Sizi sorumlu tutacaklar. Zarar görmemek için lütfen dikkatli olun