Wulcan adlı üyeden alıntı

Yazılımcı kaçmamıştır. Siz ilk anlaşmadan sonra anlaşmaya dahil olmayan farklı farklı şeyler isteyip normalde (1 haftalık işi 5 haftaya çıkaracak kadar)her isteğiniz karşılanmasına rağmen yine de extralarımız olmuyor yeaa diyip para falan talep etmişsinizdir aracıdan. Daha da beteri eksik diye sürekli iletilen şeylerin genelde çözülmüş ama tarafınızca test edilmeden bunlar eksik diye gösterilmesinden kaynaklanması olabilir bazı problemler.

Hatta size iş yapan insanlara hakaret falanda etmişsinizdir. Her telefonu cevaplamasına rağmen parayı alana kadar mı ilgilendin falan demişsinizdir. Sanki parayı o sizden almışçasına.

Hatta ve hatta yaptığı işi kötüleyip saygısızlığında dibine vurmuşsunuzdur belki?

Öncesi sonrası grafiklerinizden de anlaşıldığı üzere siz zaten bu işi yapabilecek kişilerde değilmişsiniz bence. İnsanlar size boşuna yatırım yapıyor. Bizim gibi profesyonellere tutunup iş yapıp kendi başarınız gibi göstermeniz okey onda sorun yok hak yeme davasını bir düşünün derim.

Saldırganlık algılamayın ben şu süre zarfında kesinlikle sizin gibi ters bir duruma girmedim bunun adı kendini koruma.

Aranan yazılımcı bulundu.

Siz değilmiydiniz ''programın üzerinde geliştirme yaparız yeağğ sıkınyı yok'' diyen.. Anlaşmanın en başında ne istedik?? Takip - Unf - Tweet? Şuan son olarak ne sorunları var? Takip ve tweet! Tabi bunlarda test edildiği üzere ortaya çıkmış sorunlardır. Bilmiyorum siz baktınımız ya da ilgileniyor musunuz!

Keşke bizim istediklerimiz üzerine 5 hafta uzasaymış iş. Alamadığımız hizmet karşısındaki davranışlarımız da anormal değil. İş hayatı burası çok narinlik bazen alınganlığa yol açabilir. Size nacizane tavsiyem. He bu arada yakında size işi vemenin birinci yılını kutlayacağız davetlimizsinizdir, bekleriz. Yalnız parti kostümlü :))

Para sorunsalına gelince haklısınız. Peşin parayla çalışınca geldiğimiz noktayı ikimizde çok iyi görüyoruz. İş bittikten sonra parayı alsaydınız şuan sizin peşinizden koşmak zorunda kalmayacaktık. Tabi numaraları engelleyip mailleri cevaplamamak ne kadar etik onu da başka bir gün tartışırız.

Bizim bu işi yapıp yapamayacağımız konusunda yorum yapmadan önce iş kolu hakkında bilgi ve birikimleriniz olmalı ki sizi dikkate alayım. Bu işin adı ticaret batabilirizde çıkabilirizde. Herşey bizim için.

Kendinizi profesyonel olarak tanımlamanızda çok manidar olmuş. Seo hakkında çok az bilgiye sahip olmama rağmen, başkalarının yaptığı seo paketleriyle seocu olunmayacağını çok iyi biliyorum ve bunu da sizden öğrendim.

Bu sözlerim yanlış veya saldırganlık olarak algılamayın. Cevap hakkı doğdu diye yazdım :)

Ek Olarak: DÜKKANIN ÖNÜNÜ KAPATMA! MÜSADE SENİN!