lostyazilim
tr.link

Ücretsiz Logo Başlıkları

26 Mesajlar 4.621 Okunma
lstbozum
tr.link

Reltico Reltico Reltico Web Tasarım Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 48 / 26
  • Ticaret 9, (%100)
Arkadaşlar bir kaç gündür forumda dolaşıyorum. Ve bu sanırım bayağı bir zamandır var olan bir şey "ücretsiz logo yapıyorum" başlığı altında açılan konular. Şimdi baştan söyleyeyim benim amacım burada tartışma çıkarmak değil güzelce düşüncelerimizi hep birlikte belirtmek. Konunun yeri yanlış olabilir uygun bir yer bulamadım. Moderatörlerimiz mümkünse taşıyabilir.
Şöyle başlamak istiyorum. Bir kişi geliyor (sadece 1 kişi ile sınırlı olsa keşke) ücretsiz logo yapıyorum adı altında bir başlık ile konu açıyor. Zaten insanın doğasında vardır bu daha sonra ücretsizi gören kişi direk konuya girip logo yaptırıyor. Bunu referans için yapanlara sözüm yok ama bazı arkadaşlar sırf ücretsiz olsun diye ayrı bir başlık açıyor. Arkadaşlar yapmayın etmeyin parasını sadece bu tür şeylerden çıkaran insanlar var. Çok şükür ben öyle değilim öğrenciyim fakat öyle olan çok fazla arkadaşım var. Siz gelip burada ücretsiz logo yaptığınızda o arkadaşların kapısını kapatmış oluyorsunuz. Bu konuda şikayetçi olan bir sürü grafiker arkadaş tanıyorum. Bir profesyonel logo 100 TL den aşağı satılmazken zaten bu forumda "Ücretli Tasarım İşleri" bölümü var ve orada çok profesyonel arkadaşlarımız var. Hepsi de gayet makul fiyatlara yapıyorlar. Hayır referans amaçlı yapın ama yine de emeğinizin karşılığını bir türlü alın. Fakat zaten grafik istek bölümünde de ücretsiz isteyen arkadaşlar var ayrı bir başlık açmak yerine onlara o konulara girip yardım etseniz daha mantıklı değil mi? Umarım biraz benim gibi düşünen insanlara yardımcı olmuşumdur. Şimdi bu konuya benim gibi düşünen veya düşünmeyen herkes gelicektir eminim. Herkese açığım ve tekrar söylüyorum tartışma için değil düşüncelerimizi belirtmek için açtığım bir konudur. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
muradinevi arcaglar

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
İsteyen ücretsiz yapar, isteyen de ücretli ve buna kimsenin karışabileceğini de düşünmüyorum. Ayrıca ücretli yapan kişiler, ücretsiz yapan kişilerden daha profesyonel çalışmalar ortaya çıkartırsa eğer, iyi bir logo isteyen kişi zaten ücretli yapanlara gidecektir. Senin ücret karşılığında yaptığın logonun kalitesi, ücretsiz yapan ile aynı olursa tabii ki insanlar ücretsiz yapanı tercih eder.
muradinevi Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 48 / 26
  • Ticaret 9, (%100)

digi dükkan adlı üyeden alıntı

İsteyen ücretsiz yapar, isteyen de ücretli ve buna kimsenin karışabileceğini de düşünmüyorum. Ayrıca ücretli yapan kişiler, ücretsiz yapan kişilerden daha profesyonel çalışmalar ortaya çıkartırsa eğer, iyi bir logo isteyen kişi zaten ücretli yapanlara gidecektir. Senin ücret karşılığında yaptığın logo'nun kalitesi, ücretsiz yapan ile aynı olursa tabii ki insanlar ücretsiz yapanı tercih eder.

Öncelikle belirteyim ben kendim için konuşmadığımı baştan söyledim evet tabi ki de kimse karışamaz. Zaten ücretli yapılan daha büyük bir özenle itinayla yapıldığı için %90 daha iyi oluyor. Ama hep dediğiniz gibi olmuyor arkadaş ücretsiz yaptırıyor hoşuna da gidiyor onunla yetiniyor. Tekrar söyleyeyim referans için yapanlara lafım yok ben de referanslarımı güncellemek istediğimde ben de böyle bir uygulama yaparım. Ama sadece ücretsiz yapmak adına yapan arkadaşlar var sözüm onlara.

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
Profesyonel bir logo isteyen kişi zaten ücretli yapanlara gider diye mesajımda belirttim. Ücretsiz logo ile yetinen kişi zaten profesyonel logo istemiyordur. Ben wmaracı'nda standart üyelik ile yetinebiliyorum, benim işimi görüyor, o halde neden gidip ücret ödeyerek premium üyelik alayım ki. Bunun gibi düşünün. Ücretsiz'i ile yetinebiliyorsa eğer daha iyisi için neden ücret ödesin ki.
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 48 / 26
  • Ticaret 9, (%100)
O zaman o tür konular referans başlığı altına açılsa ve ücretsiz logo isteyenler de grafik istek bölümüne yazsa en azından bu tür durumlar oluşmaz. Bana bu durumdan şikayet eden çok kişi var forumda. Ben onları temsilen açtım bu konuyu. Yok yani bari forumda 1-2 konu olur bunula ilgili. Fakat 8-9-10 konu nedir yani o zaman forumda hiç grafik ticareti olmasın böyle bir şey oldukça can sıkıcı bir durum.

Muhammed Muhammed Nev-i Şahsına Münhasır Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknikeri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1713
  • Beğeniler 630 / 629
  • Ticaret 38, (%97)
Hocam bana olabilir sözünüz. Ben sadece photoshop öğrenmeye çalışıyorum deneme logolar yapıyorum belki de hoşuna gider bazılarına pm yoluyla gönderdim beğenenler de oldu beğenmeyenler de. Benim amacım kendimi geliştirmek sizin dediğiniz de doğru ama benim yaptığım logolar profesyonel değil sorsan 5 tlye almazlar belki. Bundan sonra yapmamaya karar verdim.
muradinevi

kişi bu mesajı beğendi.

Referee19 Referee19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Futbol Hakemi / Referee
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
Başlığını değiştirmelisin. Onlar sevdalı değil sadece gönüllü 1) Kendilerini geliştirebilmeleri adına 2) Senin gibi bir çok öğrenciye yardım edebilmek adına.

Ben kuruyemişciyim sende kuruyemişcisin benim leblebim 3 numara ben halka bu elekteki leblebiyi bedavaya veriyorum.

Senin leblebin 1 numara sende 10 liraya satıyorsun.

Sen gidip beni hiç bir yerde eleştiremezsin. Çünkü ben leblebime 1 numara demiyorum yada işte bu kişi 1 numara diyor ama onunda 3 numara demiyorum...

yani ben kendi halimde bedavaya satıyorum sen buna karışmazsın.
o kadar iddaalı ise 1 numaralı leblebin varsa hemen tanıt kendini reklam ver müşteri çek.

Unutma buradakilerin çoğu öğrenci senin nasıl ihtiyacın varsa onlarında var.

• Üyelik 19.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 48 / 26
  • Ticaret 9, (%100)

Muhammed Öksüz adlı üyeden alıntı

Hocam bana olabilir sözünüz. Ben sadece photoshop öğrenmeye çalışıyorum deneme logolar yapıyorum belki de hoşuna gider bazılarına pm yoluyla gönderdim beğenenler de oldu beğenmeyenler de. Benim amacım kendimi geliştirmek sizin dediğiniz de doğru ama benim yaptığım logolar profesyonel değil sorsan 5 tlye almazlar belki. Bundan sonra yapmamaya karar verdim.

Hocam sözüm sadece size değil üstünüze alınmayın. Bu kadar anlayış ile de karşıladığınız için ayrıca çok teşekkür ederim. Photoshop tabi ki de öğrenmek herkesin hakkı fakat referans başlığı altında konu açabilir veya grafik istek bölümünde ücretsiz logo isteyenlere yardım edebilirsiniz. Karar tamamen sizin ben tabi ki de karışamam. Ayrıca logolarınızı da o kadar küçümsemeyin ben baktım ve eğer yeni photoshop öğreniyorsanız o logolar muhteşem derecede böyle devam etmenizi isterim :)

muradinevi muradinevi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Grafik, Web Tasarım
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** N**
  • Mesajlar 244
  • Beğeniler 93 / 78
  • Ticaret 0, (%0)

Muhammed Öksüz adlı üyeden alıntı

Ne alaka yap sen logonu kimseye ticaret için olmasada kendini geliştirme adına yapmaya devam etmelisin kanaatim bu yöndedir..

• Üyelik 19.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 48 / 26
  • Ticaret 9, (%100)

bay okan adlı üyeden alıntı

Başlığını değiştirmelisin. Onlar sevdalı değil sadece gönüllü 1) Kendilerini geliştirebilmeleri adına 2) Senin gibi bir çok öğrenciye yardım edebilmek adına.

Ben kuruyemişciyim sende kuruyemişcisin benim leblebim 3 numara ben halka bu elekteki leblebiyi bedavaya veriyorum.

Senin leblebin 1 numara sende 10 liraya satıyorsun.

Sen gidip beni hiç bir yerde eleştiremezsin. Çünkü ben leblebime 1 numara demiyorum yada işte bu kişi 1 numara diyor ama onunda 3 numara demiyorum...

yani ben kendi halimde bedavaya satıyorum sen buna karışmazsın.
o kadar iddaalı ise 1 numaralı leblebin varsa hemen tanıt kendini reklam ver müşteri çek.

Unutma buradakilerin çoğu öğrenci senin nasıl ihtiyacın varsa onlarında var.

Uyarınız için öncelikle teşekkür ederim başlığımı değiştirdim. Ben konulara değil konuların fazlalığına ve yanlış yerde olmasına ayrıca grafik istek bölümünde zaten ücretsiz isteyenler var oradakilere bu tür arkadaşların yardım etmesi daha mantıklı değil mi sizce? Ayrı bir başlık açmak yerine? Bu tür gönüllü arkadaşlar oradaki kişilere yardım edebilir. Bence bu daha mantıklı. Ayrıca güzel düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al